Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Tekirdağ'da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Tekirdağ'da
Abone ol
Bir dizi ziyarette bulunmak için Tekirdağ'a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ilk olarak Tekirdağ Valiliğini ziyaret etti.
Özgür Köker 2

Bakan Yanık; Vali Aziz Yıldırım ve protokol üyeleri tarafından Valilik binası önünde karşılandı. Karşılamanın ardından makama geçerek Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Yanık ile Vali Yıldırım bir süre görüştü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ı Tekirdağ!da ve Valiliğimiz'de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Yıldırım, ziyaretleri için Bakan Yanık’a teşekkür etti.

Bakan Derya Yanık, Çerkezköy Atatürk kültür Merkezi'nde partisinin İl Danışma Toplantısına katıldı. AK Parti İl Danışma Meclisinde bir konuşma yapan Bakan Derya Yanık daha sonra Tekirdağ ve ilçelerindeki programına devam etti. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve Vali Aziz Yıldırım, 10 Kasım 2012 tarihinde  Siirt’in Pervari İlçesinde düşen helikopterde 17 arkadaşıyla birlikte şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy’un ailesini ziyaret etti.

Ziyarette Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildikten sonra, Bakan Yanık şehit ailesine Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

Bakan Yanık, Şehidimizin ailesi tarafından düzenlenen, Şehidimiz Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy’un bebekliğinden, şehit olduğu ana kadar kullandığı kişisel eşyalarının yer aldığı odayı gezdi.  

Ziyarette Bakan Yanık ve Vali Yıldırım’a, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, il ve ilçe protokolü  eşlik etti.

Kapaklı Hükümet Konağı içerisinde faaliyet gösterecek olan Kapaklı Sosyal Hizmet Merkezi’nin açılışı gerçekleştiren ve açılışta konuşan Bakan Yanık; “Sosyal Hizmet Merkezleri bizim faaliyetlerimiz açısından hizmet basamaklarımızın en üzerinde duran birimlerden birisi. Sosyal Hizmet Merkezleri aracılığıyla vatandaşlarımıza doğrudan ulaşıyor, ihtiyaç tespitini yapıyor, ihtiyaçlarını ulaştırıyor ve saha taramasını özellikle Sosyal Hizmet Merkezleri üzerinden gerçekleştiriyoruz.

Kapaklı özellikle çok göç alan, çok yoğun, demografik değişime hızlı uğrayan bir yer. O anlamda Sosyal Hizmet Merkezimiz’in, sosyal hizmet başlıklarımızı üreteceği, taşıyacağı ve yereldeki ihtiyaçları da tespit etmek bakımından çok önemli bir işlev göreceği çok açık. Aramızda Aile ve Sosyal Destek personeli arkadaşlarımız da var. Özellikle saha taraması ve meslek personeli olarak hizmet noktasında onlara önemli bir görev düşüyor. Merkezimiz tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Konuşmasının ardından Sosyal Hizmet Merkezi’ni gezen Bakan Yanık, çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyarette Bakan Yanık ve Vali Yıldırım’a, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, İstanbul Milletvekili Abdullah Güler, Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, il ve ilçe protokolü  eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma TöreniÖnceki Haber

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü...

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil Tekirdağ'daSonraki Haber

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar