Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Öğretmenlerle Bir Araya Geldi
Abone ol
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda öğretmenlerle bir araya geldi.
Özgür Köker 2

Toplantıda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının hizmetlerinin ailelere ulaştırılmasında öğretmenlerin önemi konuşuldu.

Program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Ardından konuşan Bakan Yanık; “Siz kıymetli öğretmenlerimizin desteğine ihtiyacımız var. Özellikle ilkokul çağından başlayarak aile içi şiddetin istismarın, yoksulluğun, yoksulluk sebebi ile eğitime sağlığa ve diğer sosyal haklara erişimin olmadığını veya tehdit altında olduğunu ilk tespit etme imkanına sahip olan arkadaşlarımız sizlersiniz. Bu bakımdan biz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak Milli Eğitim’le kurumsal anlamda daha spesifik olarak öğretmenlerimizle çok yakından çalışmayı, işbirliği yapmayı önemsiyoruz. Özellikle meslek personellerimiz üzerinden hane ziyaretleri kişisel psikososyal destek takiplerinde sizlerle çok interaktif bir biçimde takipler yapabiliriz.

Özellikle psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinde çok değerli işler yapıyoruz, çok değerli paydaşlık yapıyoruz. Bundan sonra daha geliştirerek ve derinleştirerek daha güzel işler yapabileceğimizi düşünüyorum.

Dezevantajlı bölgelerimizde sizin de herhangi bir şekilde ihmal, istismar vb. soru işaretleri taşıdığınız aileler, çocuklar varsa, bu bilgiyi bizimle paylaştığınızda meslek personellerimiz rutin bir inceleme yaparken bunları daha yakından daha dikkatli gözlemek ve çocuklarımızın içinde bulundukları bu olumsuz şartlardan hem çıkarılması hem rehabilite edilmesi noktasında bir adım atmış oluruz diye düşünüyorum. “ dedi.

Program Bakan Yanık’a çiçek taktiminin ardından sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Fabrikada Kadınlarla Bir Araya GeldiÖnceki Haber

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Ya...

AK Parti 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları Tekirdağ'dan BaşladıSonraki Haber

AK Parti 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar