Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

14. Geleneksel Sünnet Şöleni Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
14. Geleneksel Sünnet Şöleni Başladı
Abone ol
Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl gerçekleştirilen 14.Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 179 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.
Özgür Köker 2

Sünnet işlemlerinin tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen 14. Geleneksel Sünnet Şöleninin 1.Günü programı kapsamında fotoğraf çekimi ile başlayan program, Mevlid-i Şerif okutulması, ikramlar, konvoy, kına gecesi ve konser eğlenceleri ile devam etti.

“YOĞUM KATILIM SAĞLANDI”

14. Sünnet Şöleni Programı Kapaklı Recep Güven Parkında Saat 15.00’da Sünnet Şöleni Hatıra Köşesinde fotoğraf çekimi ile başladı. Aileler bu mutlu günün de çocuklarıyla birlikte köşemizde fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştirdi. Fotoğraf çekiminin ardından Mevlid-i  Şerif ile ailelerimiz ve vatandaşlarımız hep birlikte dualarını ettiler. Mevlid-i Şerifin sonunda ailelerimize pilav, ayran ve tatlı ikram edildi. Sünnet çocuklarımızın aileleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla konvoya yoğun katılım sağlandı. Atatürk Mahallesi Saat Kulesi önünden başlayan konvoy Erbay Caddesi, Faruk Ilgaz Caddesi, Pınarça, Karaağaç ve İsmetpaşa mahallerimizde devam ederek Pınar Bulvarı üzerinden Eski Belediye meydanında sonlandı.

“VATANDAŞLARIMIZ KEYİFLİ ANLAR YAŞADI”

Kapaklı Eski Belediye Meydanında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda ilk olarak sahneyi yerel sanatçımız Tufan Oğuz daha sonra yerel sanatçımız Kemal Kaş aldı. Sanatçılarımıza plaketleri ve çiçekleri takdim edildi. Geceyi renklendiren illüzyonist ve kukla gösterileri ilgiyi üzerine toplayarak, vatandaşlarımıza keyifli anlar yaşattı.

“BAŞKAN MANDALI ÇOCUKLARIMIZA KINALARINI YAKTI”

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve belediye personelleri tarafından 179 çocuğun ellerine maniler ve çayda çıra müzikleri eşliğinde kınaları yakıldı. Başkan Mandalı, sünnet çocuklarımız ve aileleri oyun havaları eşliğinde oynayarak gecenin tadını doyasıya çıkardı. Kına töreni programının ardından Başkan Mandalı, sünnet olan 179 çocuğa hediyelerini takdim etti. Gecenin sonunda Sibel Mirkelam’ın sahne alması ile gönüllerince eğlenen vatandaşlarımız, gecenin geç saatlerine kadar keyifli bir gece yaşadılar. Belediyemizin düzenlemiş olduğu bu anlamlı etkinlikten vatandaşlar memnun ayrılırken, Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya çocuklarının sünnet olmasını sağladıkları için ve bu güzel anlamlı geceyi sundukları için teşekkürlerini ilettiler.

14.Geleneksel Sünnet Şöleni 2.Günü 29 Haziran Cuma akşamı sanatçı Göksel’in katılımıyla devam etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yerli uçak jantı Tekirdağ’da üretilecekÖnceki Haber

Yerli uçak jantı Tekirdağ’da üretilecek

Bu Kart KazandırıyorSonraki Haber

Bu Kart Kazandırıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar