Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Marmaraereğlsi’nde Geleneksel İftarlar Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Marmaraereğlsi’nde Geleneksel İftarlar Başladı
Abone ol
Marmaraereğlisi Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftar programları, Yakuplu Mahallesi’nde verilen iftar yemeği ile başladı.
Özgür Köker 2

Yakuplu Mahallesi Sakinleri İftarda Buluştu

Hoşgörüyü ve birlikteliği paylaştığımız Ramazan ayında Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerinin ilki Yakuplu Mahallesi’nde yaklaşık 400 kişinin katılımıyla gerçekleşti. 

“Yakuplu Örnek Mahalle Olacak”

İftar öncesi masaları tek tek gezen Başkan Uyan, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. İftar duası yapılması ve oruç açılmasının ardından Başkan Uyan, mahalle sakinlerine hitap etti.

Yakuplu Mahallesi’nin yatırımlarla örnek mahalleye dönüşeceğini söyleyen Başkan Uyan; “İftar yemeğimize teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bir iftara daha birlik ve beraberlik içerisinde girdik. Mahallemizin bazı ihtiyaçları var. Bizler bunları karşılamaya çalışıyoruz. Mahallemizin kanalizasyon altyapısı eski. Bu konuda Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah kanalizasyon altyapısını yenileyeceğiz. Yeni arıtma koymayı da planlıyoruz. 3 köyümüzü ve Şahbaz Mahallemizin hattını toplayıp kanalizasyonu tekrar yapmayı planlıyoruz. Yakuplu Mahallemizin bizde ayrı bir yeri var. Önümüzdeki günlerde bölgemize çok güzel yatırımlar yapacağız. Yollarımız gerek sathi kaplama, gerek sıcak asfaltla kaplanıyor. Şahbaz ve Türkmenli yolunu da onaracağız. “diye konuştu.

“24 Saat Vatandaşlarımızın Hizmetindeyiz”

Vatandaşların saat kavramı gözetmeksizin hizmetinde olduğunu aktaran Başkan Uyan, “Burada ekip arkadaşlarıma sıkıntıları iletebilirsiniz. Biz 24 saat sizlerin hizmetindeyiz. Doğalgazın mahallemize gelmesi konusunda çalışmalar sürüyor. Doğalgaz ve yenilenen kanalizasyon altyapısı ile örnek bir mahalle oluşturmayı hedefliyoruz. Yakuplu Mahallemize düğün salonu yapımı projemiz var. İnşallah mahallemize düğün salonu kazandıracağız. İftar programınıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum. “diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
11 İlçeye 11 Okul Projesi TamamlandıÖnceki Haber

11 İlçeye 11 Okul Projesi Tamamlandı

Milletvekili Adayı Cem Karaca’dan Saray ÇıkarmasıSonraki Haber

Milletvekili Adayı Cem Karaca’dan Saray...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar