Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Cüneyt Yüksel: Biz Birileri Gibi Hayal Pazarlamıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cüneyt Yüksel: Biz Birileri Gibi Hayal Pazarlamıyoruz
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, CNN Türk Ana Haber programında canlı yayında soruları yanıtladı ve Tekirdağ'da hayata geçireceği projeler hakkında bilgiler verdi.
Özgür Köker 2

Öncelikli olarak, Kentsel dönüşüm ve Su sorunuyla ilgili konulara odaklanan Yüksel, Tekirdağ'ın Türkiye'nin en pahalı suyunu kullanan şehirlerden biri olduğunu belirtti.

Belediyenin Hatasını Vatandaşlarımız Ödemeyecek

Güneş enerjisi ve Rüzgar enerjisiyle çalışan enerji projeleriyle ücretli elektrik tüketimini ücretsiz hale getireceklerini ve kayıp kaçak oranlarını ortadan kaldıracaklarını söyleyen Cüneyt Yüksel, bu sayede su fiyatlarında %40 +10 oranında indirim sağlayacaklarını ve kayıp kaçak bedellerinin artık vatandaşlar tarafından ödenmeyeceğini ifade etti.

Karşısındaki aday olan Candan Yüceer'in bir programda söylemiş olduğu "seçilirsek bakanlıkların kapısından ayrılmayacağım, istediğimi alacağım" şeklindeki açıklamasına yönelik soruya cevap veren Yüksel; ‘’Bu konuyu trajikomik olarak gördüğünü belirtti ve kendisine saygılarını iletti. Centilmence geçen bir seçim süreci olduğunu vurgulayan Yüksel, 18 yıl boyunca vekillik yaptığı dönemde 10 yıldır Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin CHP tarafından yönetildiğine dikkat çekti.

Bu süre zarfında Candan Hanım’ın kampanya süresince vaat olarak açıkladığı yapılması gereken projelerin geçtiğimiz 10 yıl içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilebileceğini lakin Sayın Candan hanımın bu projeleri gerçekleştirebilecek iken neden şimdiye kadar gerçekleşmediğini sorarak, keşke bakanlıkların kapısında bekleyeceğinize, Kendi Büyükşehir Belediyenizin kapısında bekleseydiniz de Türkiye’nin en pahalı suyunu Tekirdağ’da yaşayan hemşehrilerimize kullandırtmasaydınız şeklinde konuştu.’’

Kendisinin ise şimdiye kadar yapılmayan vaatleri gerçekleştireceğini söyledi.

Yüksel, yayında sosyal destek projelerine de değindi ve 1 Nisan itibari ile göreve gelir gelmez hizmet döneminin başlayacağını belirtti.

Gerçekleştirdikleri Kadın Yaşam Merkezi Projesi gibi projelerden örnekler vererek, bu projelerin 11 ilçede uygulanacağını ve birileri gibi hayal pazarlamadıklarını ifade etti.

Son olarak, 31 Mart'ta oy kullanacak olan Tekirdağ'da yaşayan seçmenlere seslenen Yüksel, değişim, dönüşüm ve gelişim zamanının geldiğini belirtti.

Deprem ve susuzluk gibi konularda zaman kaybedildiğini ve son 10 yılda sözlerin ötesine geçilmediğini ifade eden Yüksel; Şehrin daha yaşanabilir hale gelmesi ve Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesi hedefine ulaşması için çalışan bir belediye başkanı seçmelerini istedi.

Sonuçların Tekirdağ için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz Rakiplerine Çağrıda BulunduÖnceki Haber

İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Ak...

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçiminde Oy DağılımıSonraki Haber

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar