Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Lüleburgaz Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi eğitimlerine devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lüleburgaz Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi eğitimlerine devam ediyor
Abone ol
Lüleburgaz Belediyesi’nin özellikle çalışan ve iş arayan anneler için hayata geçirdiği Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde çocuklar, alanında uzman eğitimci kadrosuyla eğitim almaya devam ediyor.  Anneler, çocuklarını gönül rahatlığıyla Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne bırakabiliyor.
Özgür Köker 2

Ekonomik durumu ne olursa olsun çalışan bütün annelerin çocuklarının okul öncesi eğitimle tanışmaları düşüncesinden hareketle kente kazandırılan Lüleburgaz Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi, alanında uzman eğitimci kadrosuyla çalışmalarını sürdürüyor.

Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde yer alan Lüleburgaz Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde çocuklar dramadan zeka oyunlarına, danstan spora  çağdaş ve nitelikli bir okul öncesi eğitimden geçiyor.

“LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ’NİN LÜLEBURGAZ’A YAPTIĞI EN İYİ YATIRIM”

Öğrenci velisi Zeynep Çırakoğlu; “İki yıldan bu yana çocuğum buraya geliyor, memnunuz. Ev ekonomisine katkıda bulunmak için çok doğru bir yer olduğuna inanıyorum. Gerek öğretmen kadrosuyla gerek hijyen şartlarıyla olsun, özellikle bir anne olarak söyleyebilirim ki çocukların gelişimine göre kalori hesabıyla besleniyor çocuklarımız. Drama derslerinden faydalanıyorlar. Lüleburgaz Belediyesi’nin Lüleburgaz’a yaptığı en iyi yatırım olarak görüyorum bu kreşi. Aslında buranın açılış amacı çalışmak isteyen annelere bir fırsat yaratmaktı. Giriş ve çıkış saatlerine göre iş imkanından faydalanmak isteyen kadınlar gönül rahatlığıyla çocuklarını buraya teslim edebilirler” diye konuştu.

Haftaiçi 08:00-18:00 saatleri arasında hizmet veren, 142 toplam kapasiteye sahip Lüleburgaz Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde 7 öğretmen, 2 yardımcı öğretmen, 1 drama öğretmeniyle toplam 10 kişilik eğitimci kadrosu, 1 psikolog, 1 kreş sorumlusu, temizlik, mutfak, destek personelleriyle birlikte toplam 16 kişi görev yapıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ING Türkiye ve TESK iş birliğiyle esnaflara destekÖnceki Haber

ING Türkiye ve TESK iş birliğiyle esnafl...

Kaspersky ürünleri, SE Labs uç nokta güvenlik testlerinde en yüksek puanları aldıSonraki Haber

Kaspersky ürünleri, SE Labs uç nokta güv...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar