Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Dış Ticaret Okulu Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dış Ticaret Okulu Başlıyor
Abone ol
Trakya Kalkınma Ajansı’nın Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illerini kapsayan "Dış Ticaret Okulu" programının yeni dönemi 7 Mayıs 2024 tarihinde başlıyor.
Özgür Köker 2

Trakya Kalkınma Ajansı’nın Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illerini kapsayan TR21 Bölgesi’nde faaliyet gösteren, halihazırda ihracat potansiyeli olmasına rağmen çeşitli sebeplerden dolayı hiç ihracat yapmamış, ihracata yeni başlamış, ihracat faaliyeti kesintiye uğramış veya ihracat kapasitesini artırmak isteyen firmaların potansiyellerini ortaya çıkarmak ve ihracat yapma noktasında kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamak amacıyla daha önce beş kez gerçekleştirdiği "Dış Ticaret Okulu" programının yeni dönemi 7 Mayıs 2024 tarihinde başlıyor. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan program dış ticaret istihbaratı, dış ticarette iletişim, dış ticaret mevzuatı, ödeme şekilleri, konşimento, akreditif ve hukuk ilişkisi, e-ihracat ve satış geliştirme gibi bir çok konuyu Türkiye’nin alanında en önemli isimleri aracılığıyla ele alıyor. Dış ticaret odağındaki teknik konuların yanı sıra Ticaret Bakanlığı, KOSGEB ve EXIMBANK tarafından ihracat için sağlanan destekler de programda kurum uzmanlarınca firmalara aktarılacak.

Haftada iki gün olmak üzere bir ay boyunca sürecek olan ücretli program Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek ve başvurular Trakya Kalkınma Ajansının internet sitesi (www.trakyaka.org.tr) üzerinden alınacak. Dış Ticaret Okulu’ndaki profesyoneller ile ihracat haritasını yeniden gözden geçirmek isteyen firmaların, kontenjanın sınırlı olduğu bu eğitime 30 Nisan 2024 tarihine kadar başvurmaları gerekiyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Süleymanpaşa Belediyesi Sınav Simülasyonunda Binlerce Öğrenci Kendini SınadıÖnceki Haber

Süleymanpaşa Belediyesi Sınav Simülasyon...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cüneyt Kardeşimizle, İnşallah Yeni Bir Dönemi Tekirdağ’da BaşlatalımSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cüneyt Kardeşimiz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar