Cüneyt Yüksel 2
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6
Müge 2
Hakan Sunal 2

Zabıta Teşkilatı'nın 196. Kuruluş Yılı Törenle Kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zabıta Teşkilatı'nın 196. Kuruluş Yılı Törenle Kutlandı
Ahmet Sarıkurt 2
Abone ol
Zabıta Teşkilatı'nın 196. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Atatürk Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde kutlama programı gerçekleştirildi.
Özgür Köker 2
Candan

Çorlu Atatürk Meydanı'nda düzenlenen kutlama programına Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin, İbrahim Turgut Bolat ve Hakan Öztürk, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, birim amirleri, Zabıta Müdürlüğü personeli ve basın mensupları katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürü Birol Uçar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Zabıta Müdürü Uçar'ın Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşuna ilişkin açıklamalarının ardından kürsüye gelen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "1826 yılında kurulan ve ülkemizin en köklü kurumlarından birisi olan Zabıta Teşkilatı’nın bu yıl 196. kuruluş yıl dönümünü sizlerle birlikte kutlamaktan mutluluk duyuyorum.

"Zabıta; Sağlıklı, Huzurlu ve Güvenli Ortamda Yaşamanın Güvencesidir"

Belediyelerin en önemli birimlerinin başında gelen Zabıta Müdürlüğü; vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli ortamda yaşamasının güvencesidir, bu bağlamda da zabıtanın özel ve ayrı bir yeri vardır. Yaptıkları hizmetlerle vatandaşlarımızın huzurlu, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam sürmeleri için çalışan zabıta ekiplerimiz, ilçemizin gelişiminde de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Belediyemizin gören gözü ve işiten kulağı olan zabıta teşkilatımız, belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmesi sebebiyle de büyük öneme sahiptir.

"Ekiplerimiz 7 Gün 24 Saat Görevinin Başında"

Belediyemizin bünyesinde çalışan 82 zabıta personelimiz ile Çorlu’muz için gece gündüz mesai harcıyor, şehrimizde huzuru sağlamak için çalışıyoruz. Her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayışla 7 gün 24 saat çalışan zabıta teşkilatımız sayesinde vatandaşımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli ortamda yaşama güvencesini sunuyoruz.

Tabii kentimiz için çalışırken zaman zaman zorluklar yaşıyor, zaman zaman da üzülebiliyoruz. Ancak kentimiz için, Çorlu’muz için görev başında olduğumuzu hiçbir zaman unutmuyoruz.

Burada bulunan değerli zabıta personelimizden ricam; hemşehrilerimizle iletişim hâlindeyken güler yüzü, tebessümü eksik etmemeleri ve her ne koşulda olursa olsun vazifeleri gereği, kentimizin huzuru ve sağlığı için özveriyle çalışmaya devam etmeleridir.

"Halkımızda Zabıta Personeline Yardımcı Olmalarını Rica Ederim"

Hemşehrilerimizden de ricam; daha huzurlu, tertipli, daha güvenli bir Çorlu için zabıta personelimize karşı anlayışlı olmaları ve onlara yardım etmeleridir.

Bu vesileyle; halkın sağlığı ve huzuru için mücadele eden Zabıta Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, mesai gözetmeksizin gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm zabıta personelimize çalışmalarında başarılar diliyorum.

Günün Anısına Çiçek Dağıtıldı

Başkan Sarıkurt'un konuşmasının ardından Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 196. yıl dönümü anısına toplu hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi ve zabıta ekipleri tarafından Atatürk Meydanı'nda bulunan vatandaşlara çiçek takdim edildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Grup Başkanvekillerinden Tekirdağ'da Ortak BildiriÖnceki Haber

AK Parti Grup Başkanvekillerinden Tekird...

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan: Malkara’ya AşığızSonraki Haber

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan: Malkar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar