Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Yılsonu Sergileri Trend Arena'da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılsonu Sergileri Trend Arena'da
Abone ol
Birbirinden farklı etkinlikleri ile Trakya’da İlklerin ve Enlerin Tek Adresi olarak bilinen Trend Arena, okullara yılsonu sergileri için kapılarını açtı. Tüm okullara ev sahipliği yapan Trend Arena’da yıl boyunca emek vererek yapmış oldukları çalışmaları sergileme fırsatı buldular.
Özgür Köker 2

17 Nisan Salı Günü Uncular Süleyman Peker Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı “Karma Resim Sergisi”nin açılışı gerçekleştirilirken, 21 Nisan Cumartesi günü ise Kids Aloud Anaokulu’nun sergisi de minik öğrencilerinin hazırladığı “Ritm Gösterisi” ile açıldı. Okul sergisinin yanı sıra çocuklar için düzenlediği eğitici ve eğlendiren etkinlikleri ile de ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

2 Mayıs Çarşamba günü Vehbi Günaştı İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı sergi minik öğrencilerin hazırladıkları Bayrak Dansı sonrasında açıldı. 7 Mayıs Pazartesi Günü ise Melahat Kozar İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı ''Hayaller Alemi Resim Sergisi'' nin açılışı gerçekleştirildi. Sergi öncesinde öğrenciler tarafından gerçekleştirilen “Geri Dönüşüm Defilesi” ziyaretçiler tarafından beğeni ile izlendi. Açılış sonrasında Trend Arena ziyaretçilerine hediye edilen küçük saksı çiçekleri ile öğrenciler ardında güzel bir anı bıraktı.

15 Mayıs Salı Günü Şahinler Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Karma Resim Sergisi” nin açılışı gerçekleştirilirken, 18 Mayıs Cuma günü ise Alipaşa İlköğretim Okulu öğrencileri “Mini Mini Birler Deney Yapıyor” temasıyla 50’ye yakın deneylerini ziyaretçilerinin beğenisine sundular. Açılış öncesinde Hacivat & Karagöz Oyunu, Semazen Gösterisi ve Bayrak Dansı yapan minik öğrenciler ve  1. sınıf öğrencilerinin alanda sergilediği Ebru Sanatındaki ustalıkları izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

21 Mayıs Pazartesi Günü Çorlu Koleji öğrencilerinin yıl boyunca hazırlamış oldukları “Sanatı Seviyorum” temalı Resim Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi. Birbirinden renkli çalışmalarıyla dikkat çeken serginin ardından 28 Mayıs Pazartesi günü Velimeşe Şehit Piyade Onbaşı Arman Galata Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Dünya Ressamları – Resim Akımları” temalı Resim Sergisi okul öğrencisi ve Müzik öğretmenlerinin canlı keman ve gitar eşliğinde sergiledikleri performans ile açıldı. Aralarında özel eğitim sınıfı öğrencilerinin de çalışmalarının bulunduğu sergi renk tonlarındaki uyum ve başarısıyla dikkat çekti.

1 Haziran Cuma Günü Aka Koleji öğrencilerinin çalışmaları sergilenirken, 6 Haziran Çarşamba Günü de Halk Eğitim Merkezi’nin “Renklere Son Dokunuş” temalı sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Kursiyerlerin yıl boyunca emek vererek hazırladıkları çalışmalar göz kamaştırdı.

18 Haziran Pazartesi günü “Kişisel Resim Sergisi” ve Küçük Şeyler Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı “ “Yaratıcı Eller” temalı Resim Sergisi, 25 Haziran Pazartesi günü ise “Kurdele – Nakış Sergisi” ile Trend Arena’da sanatseverleri bekliyor olacak. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün başta olmak üzere protokolün katılımıyla gerçekleşen sergilere ev sahipliği yapan Trend Arena bir kez daha sanata, sanatçılara, okul ve öğrencilere verdiği destekler ile takdir topladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CANLI - CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray ArıcıÖnceki Haber

CANLI - CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray...

Karne hediyelerinde kampanya Orion’daSonraki Haber

Karne hediyelerinde kampanya Orion’da

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar