Cüneyt Yüksel 2
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6
Müge 2
Hakan Sunal 2

Yazar Buluşmaları Kitap Tutkunlarını Tekirdağlı Yazarlarla Buluşturdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yazar Buluşmaları Kitap Tutkunlarını Tekirdağlı Yazarlarla Buluşturdu
Ahmet Sarıkurt 2
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 56’ncısı düzenlenen Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali, eğlenceli aktiviteler, spor müsabakaları ve yarışmaların yanı sıra kültürel etkinliklerle de göz doldurdu. Kurulan “Yazar Buluşmaları” stantlarında Tekirdağlı yazarlar okurlarıyla buluştu, kitaplarını imzaladı.
Özgür Köker 2
Akın Yılmaz 2

Dört gün süren Kiraz Festivali boyunca, Kültür Çadırında çeşitli sergi, söyleşi ve paneller düzenlenirken, Kültür Çadırının yanında açılan stantlarda, “Yazar Buluşmaları” adı altında, Tekirdağlı yazar ve edebiyatçılar, okurları ile buluşarak kitaplarını imzaladılar. Etkinlik boyunca 25 yazar yer aldı.

TEKİRDAĞLI YAZARLARA BÜYÜK İLGİ

Kiraz Festivali’nin ilk gününde Tekirdağlı Araştırmacı ve Yazarlar Zeynel Akata, Sezai Gençöz, Nuran Koltuk, Tekin Şahin, Sezai Kurt ve Zeynel İren, okurları ile bir araya gelerek kitapları hakkında fikir alışverişinde bulundular. Kitaplarını tanıtma imkânı bulan yazarlar, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdiler, kitapların imzaladılar.

VALİ YILDIRIM VE MİLLETVEKİLİ KONCAGÜL ZİYARET ETTİ

Yazar Buluşmaları etkinliğinin ikinci gün kadrosu, Ali Işıkgör, Münir Satkın, Hüseyin Bayol, Nagihan Bayol, Elif Gılbaz ve Dr. M. Recep Keleş’ten oluşurken, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, stantları ziyaret ederek yazarlarla sohbet etti. Kitaplarını imzalatan Vali Yıldırım ve Milletvekili Koncagül, yazarlar yazın alanındaki emekleri için teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını dilediler.

OKURLARI İLE BİRLİKTE OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR

Üçüncü günde de Tekirdağlılar ve il dışından gelen misafirlerin yoğun ilgisini çeken Yazar Buluşmaları etkinliği; Cahide Ulaş, Latife Dümbelek, Namigar Başbuğoğlu, Nurcan Balıbey, Yavuz Yalçın ve Tuncay Dağlı’yı ağırladı. Etkinlikte kitaplarını imzalayan eser sahipleri, okurları ile buluşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

56. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali Yazar Buluşmaları etkinliğinin son gün yazarları ise Ercan Duygu, Ümit Başyazgan, Celal Çalık, Yalçın Aydın Ayçiçek, Ümit Evim ve Gülşen Erdağlı ile Şafiye Mutlu oldu. Yedi isim okuyucuları ile bir araya gelerek kitaplarını imzaladılar.

YAZARLARDAN BAŞKAN YÜKSEL’E TEŞEKKÜR

Etkinlikle ilgili Süleymanpaşa Belediyesine teşekkür eden yazarlar, edebiyata, sanata, kültüre böylesine büyük organizasyonlar içinde yer verilmesinin ve yerel değerlerin unutulmamasının çok önemli olduğunu dile getirerek bu önemi ve desteği kendilerine gösteren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i tebrik ettiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Festival Kupası Kapanış Töreni İle Sona ErdiÖnceki Haber

Festival Kupası Kapanış Töreni İle Sona...

Usta Tiyatrocular Kültür Çadırında Sanatseverlerle Bir Araya GeldiSonraki Haber

Usta Tiyatrocular Kültür Çadırında Sanat...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar