Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Vatandaşın Susuzluk İsyanı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vatandaşın Susuzluk İsyanı!
Abone ol
Çorlu’da bir mahallede 3 günden bu yana akmayan sular vatandaşları isyan ettirdi. Mahalleye tankerle su gelince 1980’li yılları andırmayan görüntüler yaşandı. TESKİ ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ise konuyla ilgili sessizliğini koruyor.
Özgür Köker 2

Akmayan sular vatandaşları isyan noktasına getirdi. Çorlu’da bir mahallede 3 günden bu yana çeşmelerden sular akmıyor. TESKİ’yi defalarca kez aradıklarını belirten vatandaşlar; “Dünden bu yana gelecek, gelecek diyorlar ve bizi oyalıyorlar” diye konuştular.

“YAZIKLAR OLSUN”

Çorlu’da Reşadiye Mahallesi’nde 3 günden bu yana akmayan sular vatandaşları adeta isyan ettirdi. Reşadiye Mahallesi Mehmetağa Sokak’ta 3 günden bu yana suların akmadığını ifade eden vatandaşlar; “Yazıklar olsun, hafta sonunu susuz geçirdik. Gerçekten yazıklar olsun. Aldıkları maaşlara, yaktıkları benzine, oturdukları koltuklara ve gereksiz yere işgal ettikleri bu mevkiler için yazıklar olsun. Hangi çağda yaşıyoruz, 3 günden bu yana su akmıyor. Bizim çocuklarımız okula gidecekler, pislik içinde mi okula gidecekler. Yıkanamadık, bulaşıkları yıkayamıyoruz. Bir su arızası 3 gün sürer mi?” şeklinde konuştular.

TESKİ’NİN SU TANKERİ MAHALLEYE SU SERVİSİ YAPTI

3 günden bu yana Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ, mahallede akmayan suyun çözümünü bulamazken mahalleye TESKİ tankeri su getirdi. Vatandaşlar bidonlar, damacanalar ve pet şişelerle TESKİ tankerinin arkasından su doldurmaya çalıştı.

1980’LERDE YAŞANAN GÖRÜNTÜLER 2017’DE ÇORLU’DA YAŞANDI

1980’li yıllarda Türkiye’de yaşanan görüntülerin 2017 yılında Çorlu’da Reşadiye Mahallesi’nde yaşanması tepkilere neden oldu. Evlerinde suları akmayan mahalle sakinleri TESKİ tankerinin arkasında pet şişeler, damacanalar ve bidonlarla su doldurma sırasına girdi.

3 günden bu yana akmayan suların nedeni bilinmezken Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından herhangi bir açıklama yapılmaması tepkilere neden oluyor. Suların ne zaman geleceği ise bilinmiyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorluspor 1947 Deplasmanda KayıpÖnceki Haber

Çorluspor 1947 Deplasmanda Kayıp

Süleymanpaşa İlker Yağcıoğlu DediSonraki Haber

Süleymanpaşa İlker Yağcıoğlu Dedi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar