Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Vakıflar İlkokulu ve Ortaokulu’na ek derslik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vakıflar İlkokulu ve Ortaokulu’na ek derslik
Abone ol
Ergene İlçesi Vakıflar Mahallesi’nde hayırsever Matra Yapı A.Ş. tarafından yaptırılacak olan Vakıflar İlkokulu Ortaokuluna 5 derslik binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.
Özgür Köker 2

 Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan törende Vakıflar Mahallesi Muhtarı Vahdet Aksan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan birer konuşma yaptılar.

 Törende konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, “Bu temel atma törenleri insana gurur veren, hepimizi sevindiren gelişmeler. İlimizde güzel bir eğitim hamlesi gerçekleştiriyoruz. Eğitim kurumlarımızın fiziki şartlarını iyileştirmek adına ciddi adımlar atıyoruz. Şu anda ilimiz genelinde gerek devlet, gerek yerel yönetimler gerekse hayırseverler tarafından yapımına başlanmış olan toplamda 65 okul projemiz var. Ergene İlçemizde ikili eğitim yapan 2 okulumuz var. Bu projenin bitimi ile tekli eğitime geçeceğiz.  Bu projelerimizin hayat bulması ile 2019 yılında, tekli eğitime geçiş ve eğitimde fiziki şartları iyileştirme hedeflerimize ulaşmış olacağız” dedi.

Konuşmasında hayırseverlerin eğitime katkısına değinen Vali Ceylan, “ Hayırseverimiz Matra Yapı A.Ş.’ye eğitime katkılarından dolayı şükranlarımı arz ediyorum.  Hayırseverlerimizin katkısı ile planladığımız hedeflere daha kısa zamanda ulaşacağız. Bu anlamda katkısı bulunan tüm hayırseverlerimize ve şu an temel atma törenini gerçekleştirdiğimiz ek binamızın yapımına emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Okulumuzun eğitim camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Mehmet Ceylan tarafından hayırsever Matra Yapı A.Ş. adına Burçin Özcan’a plaket takdim edildi. Plaket takdiminin ardından ise kesilen kurban ve edilen dualarla derslik binasının temeli atıldı.

 Törene, Vali Mehmet Ceylan, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,  İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Hayırsever Matra Yapı A.Ş. yetkilileri, İlçe Protokolü ve vatandaşlar katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Katil zanlısı üvey baba adliyeye sevk edildiÖnceki Haber

Katil zanlısı üvey baba adliyeye sevk ed...

Tekirdağspor salladı ama yıkamadı 5 – 3Sonraki Haber

Tekirdağspor salladı ama yıkamadı 5 – 3

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar