Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Ünal Baysan’ın adayı DSP adayı çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünal Baysan’ın adayı DSP adayı çıktı
Abone ol
Mavi listenin delegelerinden bazılarını 99 seçimlerinde kapı kapı dolaşıp DSP’ye oy istediler diye eleştiren Ünal Baysan’ın CHP Çorlu İlçe Başkan adayı olarak gösterdiği İskender Coşkun’un da aynı seçimlerde DSP belediye meclis üyesi adayı olduğu ve kapı kapı dolaşarak DSP’ye oy istediği ortaya çıktı.
Özgür Köker 2

CHP Çorlu İlçe Örgütü’nün önceki gün gerçekleştirilen ve mavi liste adayı Yıldıray Arıcı’nın başkan seçilmesi ile sonuçlanan olağan genel kurulun yankıları sürüyor.

Genel kurulda kürsüye gelerek konuşma yapan parti yöneticisi, ilçe başkanı, belediye başkanı ve milletvekillerinin söz düellosuna sahne olan genel kurulun ardından ortaya çıkan yeni bir detay dikkat çekti.

Genel kurulda kürsüye gelerek konuşma yapan ve yeni yönetimde yer alan Mustafa Ülkem Uruk’un ‘gençleri tasfiye edenleri tasfiye edeceğiz’ sözlerine yanıt veren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Beni kimler tasfiye edemedi. Ben 1999 seçimlerini hatırlıyorum. Biz 1999 seçimlerinde gezerken bizde delege olan karşımda olan birçok insan da kapı kapı gidip DSP’ye oy verin diyordu. Bunları da biliyorum. Bana da söyletmeyin bunları. Ben hepsini de affettim” dedi.

Bu sözlere yine kürsüden yanıt veren CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ise, “Söz açılmışken 99 seçimlerinden bahsedilmişken şunu söylemek lazım, olabilir zamanında DSP’de siyaet yapıp de bugün CHP saflarına katılmış insanlar olabilir, vardır da aralarında delege olarak da vardır. Sadece delege mi bugün aynı noktada belediye meclis üyemiz yok mu? Ama şunu bilirim ben bu listelerden 99’da belki DSP’ye oy vermiş çıkmıştır ama 2004’de Demokrat Parti’ye oy isteyen çıkmamıştır” diye konuşmuştu.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın mavi listede yer alan bazı delegeler için 1999 seçimlerinde DSP için çalıştılar eleştirisi yapmasının ardından kırmızı listeden CHP Çorlu İlçe Başkanlığı için aday gösterdiği ve alenen desteklediği ilçe başkanı adayı İskender Coşkun’un da aynı seçimlerde DSP saflarında bulunduğu ortaya çıktı.

İskender Coşkun’un DSP’nin belediye başkan adayı İsmet Avkıran’ın belediye meclis üyesi adayları listesinde yer aldığı ve DSP için oy istediği gün yüzüne çıktı.

Kendi gösterdiği adayın geçmişte DSP’den meclis üyesi adayı olarak DSP’ye oy istediğinin ortaya çıkmasının ardından nasıl bir tavır takınıp, DSP’ye oy istediler diyerek eleştirdiği CHP delegelerinden nasıl özür dileyeceği merak konusu oldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arıcı mazbatasını aldıÖnceki Haber

Arıcı mazbatasını aldı

Rekreasyonel Sosyal ve Sportif Tesisinin Temeli AtıldıSonraki Haber

Rekreasyonel Sosyal ve Sportif Tesisinin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar