Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Trend Arena'dan Ramazan ve Bayram Etkinlikleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trend Arena'dan Ramazan ve Bayram Etkinlikleri
Abone ol
Bölgesinde her yaştan insana sunduğu dolu dolu etkinlikleri ve kaçırılmayacak alışveriş fırsatlarıyla her daim adından söz ettiren Etkinliklerin Tek Adresi Trend Arena, Ramazan ayı boyunca birbirinden farklı etkinlikleriyle göz doldurmaya devam edecek.
Özgür Köker 2

İki yıl gibi kısa bir sürede kazandığı ivmenin haklı gururunu yaşayan Trend Arena'da Ramazan Etkinlikleri  ile de eğlenmeye ve eski iftar coşkusunu yaşamaya doyacaksınız. Ramazana eğlenceli bir başlangıç yapmayı hedefleyen Trend Arena'da etkinlikler 19 Mayıs Cumartesi günü başlayacak olup 14:00- 18:00 saatleri arasında Trend Arena'ya gelen ziyaretçiler hiçbir alışveriş koşulu gözetmeksizin karikatürlerini çizdirerek bu yıl da ilk bayram hediyelerini Trend Arena'dan alacaklar. "Karikatür etkinliği" 27 Mayıs, 3-8 ve 10 Haziran da 14:00 - 18:00 saatleri arası meraklıları için etkinlik alanında yerini alıyor olacak. Etkinlikleri bu kadarla sınırlı kalmayan Trend Arena'da 20 Mayıs Pazar ve 8 Haziran Cuma günleri muhteşem bir "İllüzyon Gösterisi",  2 Haziran Cumartesi günü ise "Aşuk İle Maşuk" oyunu ile nostaljik bir hava esecek.

Geniş bir Ramazan Programı ile ziyaretçilerinin karşısına çıkacak olan Trend Arena, 26 Mayıs ve 9 Haziran Cumartesi günlerinde "Semazen Gösterisi" ile  Ramazan duygusu zirveye çıkarken; iftarını burada açmayı tercih eden ziyaretçiler hafta içi her akşam "Ney Dinletisi" eşliğinde Ramazan huzurunu, 15 Haziran Cuma günü "Fasıl" eşliğinde Bayram coşkusunu doyasıya yaşayacaklar.

Çocukları da her daim düşünen Trend Arena, bayramın ilk üç günü "Süper Çocuk Show", "Mini Club", "Maskot Rock Grubu", "Mini Disco" etkinlikleri ve birbirinden eğlenceli "Çocuk Yarışmaları" ile çocuklara da bayram coşkusu yaşatacak.

Her Bütçeye Uygun Kaliteli İftar Menüleri Trend Arena’da!

Çorlu Trend Arena Ramazanda da etkinliklerin ve lezzetin tek adresi olacak. Birbirinden çeşitli ve leziz yemekleriyle Trend Arena restoranları Ramazan menülerini ziyaretçileri için hazırladı. 19.90 TL’den başlayan Ramazan menüleri ve hafta içi her akşam Ney Dinletisi eşliğinde Ramazan eğlencesinin nabzı Trend Arena’da tutulacak. Beyaz et severler tavuğun en lezzetli halini Tavada Tavuk’ta deneyimlerken, kırmızı etten vazgeçmem diyenler çorbadan tatlıya oluşturulan ızgara menülerini sadece 29.90 TL’ye yemenin mutluluğunu yaşayacak. İskender’i usulüne göre yerim diyenler için hazırlanan Bay Döner’in nefis İskender menüleri 33.99 TL’lik özel Ramazan menüsü fiyatıyla Çorlu Trend Arena’da ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Albayrak Şarköy’deki Yatırımları İncelediÖnceki Haber

Başkan Albayrak Şarköy’deki Yatırımları...

CHP Tekirdağ Adayları Belli OlduSonraki Haber

CHP Tekirdağ Adayları Belli Oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar