Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Tekirdağ derbisi Çorlu’nun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup’ta mücadele eden iki Tekirdağ temsilcisi Çorluspor 1947 ve Tekirdağspor Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maç ev sahibi ekibin 2 – 1’lik üstünlüğü ile sona erdi.
Özgür Köker 2

İki takımın da kontrollü başladığı mücadelede maçın 22. Dakikasında gelişen Çorluspor 1947 atağında sol kanattan ceza sahasına giren takımın yeni transferlerinden Hami’nin ortaya çevirmek istediği topa Tekirdağspor savunması elle müdahale edince hakem beyaz noktayı gösterdi. Çorluspor 1947’de hemen her duran topun başına geçen Rıza Burak penaltı atışı için de topun başına geçerek topu ve kaleci Mert’i ayrı köşelere göndererek takımını 1 – 0 öne geçirdi.

İlk yarısı ev sahibi takımın 1 – 0 üstünlüğü ile tamamlanan maçın ikinci yarısının henüz ikinci dakikasında orta sahaya yakın bölgeden kazanılan serbest vuruşta kafalardan seken top Çorluspor 1947 kalecisi Murat’ı yanıltıp filelere gidince skora denge geldi.

Tekirdağspor’un pankartı Çorluspor tribünlerinde açıldı ortalık karıştı

Tekirdağspor’un gol bulduğu dakikada Çorluspor 1947 tribünlerinde açılan bir pankart ortamın gerilmesine neden oldu. Normalde Tekirdağspor taraftarına ait olan üzerinde Tekirdağspor logosu bulunan Anason Kokulu Kentin Çocukları yazılı sarı – siyah pankartın Çorluspor taraftarlarınca ele geçirilerek tribünde açılması hem Tekirdağspor taraftarlarını hem de Tekirdağspor yöneticilerini kızdırdı.

İki takımın da girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadığı maçın 87. Dakikasında kazanılan serbest vuruşta arka direğe seken topu takip eden Hasan Can topu ikinci kez Tekirdağspor filelerine gönderdi ve takımını 2 – 1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda ve uzatma anlarında başka gol olmayınca sarı – kırmızılı takım 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bu skorla Yeni teknik direktörü Ömer Belgin nezaretinde devre arasında yenilenen kadrosu ile ilk maçına çıkan Çorluspor 1947 uzun bir aradan sonra galibiyet hasretine de nokta koymuş oldu.

Ligin ilk yarısında Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Tekirdağspor 1 – 0 kazanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Motosikletli tacizci tutuklandıÖnceki Haber

Motosikletli tacizci tutuklandı

Şahinlerin kızları il şampiyonuSonraki Haber

Şahinlerin kızları il şampiyonu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar