Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Tanık Belgeseli Tekirdağ Gala Gösterimi NKÜ’de Gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tanık Belgeseli Tekirdağ Gala Gösterimi NKÜ’de Gerçekleşti
Abone ol
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı öğrenci topluluklarından ‘Yeniler Öğrenci Topluluğu’ işbirliğiyle ‘Şahitlerin Dilinden 28 Şubat: Tanık’ Belgeselinin Tekirdağ Galası, NKÜ Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşti.
Özgür Köker 2

Programa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, KADEM Tekirdağ Temsilcisi Zeynep Şentop Şahin, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yıldız Süslü, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Beytullah Çiçen, Tanık Belgeseli Yapımcısı Kerem Alptekin, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, kamu kurumlarının il müdürleri ile vatandaşlar katıldı. AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Ravza Kavakçı ise program esnasında telefon yolu ile katılarak mesajlarını iletti.

Pandemi önlemlerine göre sosyal mesafe ve maske kurallarına uyularak gerçekleşen etkinlikte, açış konuşmasında bulunan NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, “Partnerlerinden biri Üniversitemiz SKS Yeniler Öğrenci Topluluğu olan ‘Şahitlerin Dilinden 28 Şubat: Tanık’ Belgeselinin Galasına hepiniz hoş geldiniz. Demokrasinin ve milli egemenliğin ana kaynağı Milli İradedir. Milli İradenin üzerinde hiçbir güç yoktur. Biz Milli İradeye sahip çıktıkça, onu vesayet altına almak isteyenler hiçbir zaman başarılı olamayacaklardır. Dolayısıyla her zaman Milli İrade galip gelecektir. Tarihimizdeki 27 Mayıslar, 12 Martlar, 12 Eylüller, 28 Şubat 1997, 27 Nisan E-Muhtırası ve en son 15 Temmuz Darbe Girişimi, hep Milli İradeye zarar vermek isteyen güçlerin birer oyunuydu. Çok şükür Milli İrade bunların hepsinden galip geldi. 28 Şubat 1997’de o gün için 1000 yıl sürecek naraları atılmaktaydı. Geldiğimiz noktada çok şükür 10 yıl bile sürmedi. Hatta biz bazen ‘1000 gün bile sürmedi’ diyoruz. İnşallah Rabbim hiçbir darbe ve darbe girişimine bundan sonra fırsat vermesin. Milli İrade her daim güçlü olsun, üstün olsun. Tabii ki biz hiçbirini unutmadık, unutturmayacağız. Hepinizi en içten selam ve muhabbetlerimle selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Program, konuşmaların ardından belgeselin gösterimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Kızılay’dan Sevgi Mağazası’na kıyafet desteği”Önceki Haber

“Kızılay’dan Sevgi Mağazası’na kıyafet d...

Nurettin Ekmekçioğlu İlkokulu Çok Amaçlı Spor Sahası Törenle Hizmete AçıldıSonraki Haber

Nurettin Ekmekçioğlu İlkokulu Çok Amaçlı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar