Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Süleymanpaşa Bağbozumu Şenliği Büyük İlgi Gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süleymanpaşa Bağbozumu Şenliği Büyük İlgi Gördü
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü işbirliği ile düzenlenen Süleymanpaşa Bağbozumu Şenliği, 29 Ağustos Salı günü yapıldı. Şenlikte sembolik olarak ilk üzüm hasadı yapılırken çeşitli etkinlikler katılımcıların beğenisini kazandı.
Özgür Köker 2

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar ve Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Mehmet Ali Kiracı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Süleymanpaşa Bağbozumu Şenliği, açılış töreni ve protokol konuşmaları ile başladı. Başkan Uzunlar, çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte, her geçen yıl daha da büyüterek bu organizasyonu gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

Şenliğe; Tekirdağ Milletvekilleri Çiğdem Koncagül ve İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Vali Yardımcısı ve Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Mümin Şahin, Tekirdağ bürokrasi, siyaset ve sivil toplum temsilcileri, çok sayıda basın mensubu ve vatandaş da ilgi gösterdi. Bağbozumu Şenliği dolayısıyla üzümden üretilen ürünlerin sergilendiği stantlar, bulama ikramı, konser ve halk oyunları gösterileri gibi çok sayıda farklı etkinlik organize edilirken, Bağbozumu Şenliği dolayısıyla organize edilen fotoğraf yarışmasında dereceye giren sanatçılara da ödülleri takdim edildi.

UZUNLAR: “ÜRETİCİLERİMİZE BEREKETLİ HASATLAR DİLİYORUM”

Şenliğin ardından açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak, Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitümüz işbirliğinde Süleymanpaşa Bağ Bozumu Şenliğimizin ikincisini gerçekleştirdik. Kıymetli protokol temsilcilerimiz ve hemşehrilerimizin katılımıyla, Enstitü Müdürümüz Mehmet Ali Kiracı’nın ev sahipliğinde düzenlediğimiz etkinlikte, şehrimizin verimli topraklarında yetişen birbirinden lezzetli üzümlerin hasadını yaparak, üreticilerimize bol ve bereketli kazançlar diledik. Konser etkinliğinin de yer aldığı şenliğimizde, şenlik kapsamında gerçekleştirilen fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraf sanatçılarımıza ödüllerini takdim ettik. Bu vesileyle bir kez daha üreticilerimize bereketli hasatlar ve bol kazançlar diliyorum,” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu 59 AKE Arama Kurtarma Ekibi Akreditasyon AldıÖnceki Haber

Çorlu 59 AKE Arama Kurtarma Ekibi Akredi...

Çorlu Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyor!Sonraki Haber

Çorlu Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyo...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar