Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

SP Çorlu Belediye Başkan Adayı Vakitçi “Çorlu’muza 3T’yi Getireceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SP Çorlu Belediye Başkan Adayı Vakitçi “Çorlu’muza 3T’yi Getireceğiz”
Abone ol
Reşadiye Mahallesi ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi (SP) Çorlu Belediye Başkan Adayı Murat Vakitçi, 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Çorlu’nun hak ettiği, özlemle beklediği hizmetlere kavuşacağını söyledi.
Özgür Köker 2

Çorlu’nun; Trakya’nın gerek coğrafi, gerek tarihi olarak en önemli merkezlerden biri olmasına rağmen, yaşam kalitesi en düşük hale getirildiğini ifade eden Vakitçi, “gerek Çorlu ‘da yerel olarak, gerekse iktidardaki partiler 3K (Kentsel, Kurumsal, Kültürel Dönüşüm) projesi vaadiyle iş başına geldi ancak yıllardır bu noktada hiçbir adım atılmadı. Belediye hizmetlerimizde temelini 3T Kuralıyla hareket edeceğiz. Temiz Siyaset, Temiz Yönetim, Temiz Toplum. Temiz Siyaset; kimseye belden aşağı vurmadan, ortaya vizyon ve misyon koyarak, Çorlumuz  için neler yapacağımızı konuşmak olacaktır. Temiz Yönetim; Rüşvetin, Adam Kayırmanın olmadığı, Çorlumuzun tamamını bir aile olarak görüp, ailenin tüm bireylerini de yönetimin içine dahil etmektir, bizim dışımızdaki partilerin, STK’ların ve muhtarlarımızın da görüşlerini alarak hizmet etmek demektir.  Temiz Toplum; efsane hizmetlerle cazibe merkezi haline gelen Çorlu oluşturmak demektir. Ayrıca Çorlu’yu 263 bin Çorlu’da yaşayan kardeşimizle beraber yöneteceğiz, Makam odasına da kamera sistemi kuracağız ve makam odasındaki tüm görüşmeler internet aracılığı ile izlenecek. Makamda olmadığımız saatlerde ise nerede olduğumuz yine internet aracılığıyla halkımızla paylaşılacak. Cumartesi - Pazar günleri dahil her sabah 6-10 arası randevusuz vatandaşlarımızı kabul edip sıkıntıları ve önerilerini dinleyeceğiz. Makamda oturan değil halkın içinde olan bir başkan olarak zamanımızın da büyük bölümünü halkımızla birlikte geçireceğiz. Çünkü bizim mahalle konseylerimiz olacak. Ve her ay her mahallemizde bu konseylerimizi oluşturacağımız için zaten 26 mahallelerimizde olacağız” diye konuştu.

İhalelere Şeffaflık getireceğiz diyen Vakitçi, “İhale odasına kamera sistemi kurcağız ve vatandaşımızın internet üzerinden online takip edebilmesini sağlayacağız. İhale öncesinde belediyemizin önündeki dev ekrandan ihale tarihi ve şartları, sonrasında da ihale sonuçları, kimin, hangi fiyatı verdiği de duyurulacak. Hemsehricilik, yandaşlık ve particilik yapılmayacak tek ölçümüz Çorlumuzun menfaati olacak” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Omurtak Caddesi Trafiğe KapatılacakÖnceki Haber

Omurtak Caddesi Trafiğe Kapatılacak

Marmaraereğlisi Belediyesi’nden Çevre Dostu Bez TorbaSonraki Haber

Marmaraereğlisi Belediyesi’nden Çevre Do...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar