Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Sıla Çorlu’yu Salladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sıla Çorlu’yu Salladı
Abone ol
Çorlu 8. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Sıla konseri düzenlendi. Cumhuriyet Parkı’nın tamamen dolduğu konserde Sıla’yı yakından görerek şarkılarına eşlik edenler kendilerini şanslı addederken kimileri de parkın bir köşesinde Sıla’nın sesi ile yetinmek zorunda kaldılar
Özgür Köker 2

Çorlu Belediyesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen ve geleneksel hale gelen Kültür ve Sanat Festivalinin son gününde, Türk pop müziğinin güçlü seslerinden Sıla sahne aldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen konsere on binlerce müziksever katıldı.

 

Son yıllarda başarılı albüm çalışmaları ve kendine özgü tarzıyla müzik dünyasında özel bir yer edinen Sıla, orkestrası ve vokalistleriyle sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser alanını dolduran kalabalık, Ünlü Sanatçı Sıla'ya eşlik etti.

 

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Her şey Çorlu İçin”

Konserde bir ara sahneye gelen ve ünlü sanatçıya Çorlu halkı adına çiçek takdim eden, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Burası Çorlu, sevginin, saygının, insanlığın, dostluğun, barışın hüküm sürdüğü adımız Çorlu soyadımız Türkiye olan ve 81 ilden vatandaşlarımızın yaşadığı bir yer. Sizin gibi şu anda Türkiye’nin en büyük sanatçısını ağırlamaktan son derece mutluyuz. Öncelikle bize bu güzel sanatçımızı bizimle buluşturan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a teşekkür ediyorum. Ona sonsuz şükranlarımı sunuyorum ve sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Her şey Çorlu için” dedi.

 

Sıla’ya Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi adına çiçek sunan Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka ise, “Çorlu Belediyemizin düzenlediği bu güzel festival kapsamında, büyükşehir belediyesinin katkıları ile düzenlenen bizlerin gönlünde hür ve bağımsız düşüncesi ile taht kuran sevgili Sıla’nın konserine hepiniz hoş geldiniz. Sıla biraz evvel çok güzel sevgi şarkıları söyledi. Düşündüm ki, Çorlu halkının, Tekirdağ halkının 3 tane sökülemeyecek sevgisi var. Bir tanesi vatan sevgisi, kimse bunu sökemez kanının son damlasına kadar Tekirdağ halkı canını verir vatan için. İkincisi için çok büyük alkış bekliyorum. İstenildiği kadar uğraşılsın. İstenildiği kadar her yerde karşımıza çıkılsın Tekirdağ halkının, Çorlu halkının Atatürk sevgisini kimseye teslim etmeyiz. Tüm değerler alaşağı edilmesine rağmen Tekirdağ halkının Çorlu halkının silinemeyecek bir sevgisi var o da sanat sevgisi Çorlu halkı yaşasın sanat diyor. Bu nedenle bu meydanlar doluyor biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Sıla’yı getirmekle ne kadar doğru bir iş yaptığımızı sizlerin bu alkışlarından anlıyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uyuşturucu operasyonuna 4 tutuklamaÖnceki Haber

Uyuşturucu operasyonuna 4 tutuklama

Çorlu’da artık elektrikler kesilse de sular kesilmeyecekSonraki Haber

Çorlu’da artık elektrikler kesilse de su...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar