Cüneyt Yüksel 2
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6
Müge 2
Hakan Sunal 2

Serkan Bezgin: Yolumuza Emin Adımlarla Devam Ediyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Serkan Bezgin: Yolumuza Emin Adımlarla Devam Ediyoruz
Ahmet Sarıkurt 2
Abone ol
Afjet Afyonspor galibiyetinin ardından açıklamada bulunan Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin, “Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz, ligde son üç maçımızı kanarak küllerimizden yeniden doğduk” dedi.
Özgür Köker 2
Candan

TFF 2.Lig Kırmızı grupta bulunan Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin, “Ligimizde oynamış olduğumuz son üç müsabakayı da galibiyetle tamamladık. Üst üste alınan puanlar ile ligde kalma yolunda büyük bir başarı elde ettik. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Hafta sonu kendi sahamızda oynadığımız ve 90 dakika boyunca galibiyet için sahada mücadele eden oyuncularımız haklı bir galibiyet aldı. Galibiyet için çok mücadele ettiler, ligin en çok gol atan takımı olan Afyonspor’u Ergene’den eli boş gönderdik.  Bu galibiyetten dolayı başta oyuncularımızı ardından teknik ekibimiz tebrik ediyorum dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel için ayrı bir parantez açtığını belirten Serkan Bezgin, “Müsabaka boyunca taraftarımızla iç içe maçı takip eden, tribünden destekte bulunan Ergene Belediye Başkanımıza ayrı bir parantez açmak istiyorum. Ergene Velimeşespor en büyük desteği Belediye Başkanımızdan görmektedir. Alınan bu güzel galibiyeti kendisine armağan ediyorum” dedi.

Başkan Serkan Bezgin zorlu Diyarbekir deplasmanından da puanla dönmek istediklerini belirterek, “Gelecek hafta sonu zor bir deplasmana gidiyoruz, fakat bu zor deplasmandan üç puanı alacak güce sahibiz. Oyuncularıma yürekten inanıyorum, unutulmasın ki Ergene Velimeşespor bu grupta şampiyonluk hesapları yapan Çorumspor, Bodrumspor ve Afyonspor’u yenerek ne kadar güçlü bir takım olduğunu, hiçbir deplasmandan hiçbir takımdan çekinmediğini her takımı yenecek güce sahip olduğunu göstermiştir. Galibiyet serilerimize Diyarbekir Spor müsabakasıyla devam etmek istiyoruz dedi.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mobil Atık Getirme Merkezleri Hizmete GirdiÖnceki Haber

Mobil Atık Getirme Merkezleri Hizmete Gi...

Trakya Kariyer Fuarı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ndeSonraki Haber

Trakya Kariyer Fuarı Tekirdağ Namık Kema...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar