Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Rasim Yüksel: Ergene’yi Ergene’de Yaşayanlar Yönetir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rasim Yüksel: Ergene’yi Ergene’de Yaşayanlar Yönetir
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel sabah namazı ile güne başlayarak gece yarılarına kadar vatandaşlarla bir arada olmaya devam ediyor.
Özgür Köker 2

Ergene’de yoğun bir şekilde mahalle gezilerine devam eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel önce ki akşam doğup büyüdüğü ve bir dönemde belediye başkanlığı yaptığı Velimeşe mahallesinde sevgi kenti Ergene’nin güzel insanları ile buluştu.

Velimeşe mahallesinde yoğun bir katılım ile gerçekleşen mahalle ziyaretinde Başkan Yüksel’i vatandaşlar alkışlarla karşıladı. Velimeşe mahallesinde büyük bir sevgi seli ile karşılanan Başkan Yüksel, “En başından beri söylüyorum Ergene’yi Ergene’de yaşayanlar yönetir” dedi.

Gerçekleştirmiş olduğu ziyarette Başkan Yüksel Velimeşe mahallesine yapılan hizmetlerden ve gelecek dönemde yapacağı projelerden bahsetti. Başkan Yüksel, “Velimeşe mahallemize 50.356,65 m² parke taş döşenerek, 4.000 metre asfalt yol yapıldı. Bir yıl içinde hem Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu hem de Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri hizmete açıldı. Bu tesislerimizden halkımız ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyor. Ergene’de ki park sayımızı 78’e yükselterek Velimeşe mahallemize Kademeli Park, Metuşağa Caddesi’nde yeni park, Şehit Er Sedat Mekan Parkı ve Şehit Er Mustafa Erişen Parkları vatandaşlarımızın hizmetine açılırken, mevcut parklarda oyun aletleri ve fitness aletleri bakım onarımları yapıldı. 112 Acil Sağlık İstasyonu yapılarak hizmete açıldı. Hayvan Barınağı düzenlemesi, Gölet Kafe ve Çevre Düzenlemesi projesi, Ticaret Alanı projesi, Büyük Hayvan Barınağı projesi yapıldı, Emir Sokak Parkı projesi, Cafer Ağa Sokak Parkı ve Koru Düzenleme projeleri yapıldı” dedi.

Başkan Yüksel konuşmasının devamında “Okullarımızın ve ibadethanelerimizin boya, badana, tadilat ve onarımları yine Ergene Belediyemiz tarafından yapılırken, ihtiyaç duyulan alanlarda yağmur suyu hattı ve büz döşendi. Kapalı Düğün Salonunun tadilatı yapıldı. Velimeşe‘de 2 adet köy fırını yapılarak halkımızın hizmetine açıldı. Dere ıslah çalışmaları, Velimeşe kantar binasına bakım onarım yapıldı. Büyükşehir belediyemiz Velimeşe-Önerler yolunu sıkıştırılmış beton yol yaptı. Teski, Dedebal deresinin koru tarafına kanal yaptı.

5 yıl gibi kısa bir sürede Ergene Belediyesinin kendi imkanları ile yaşanılabilir bir Ergene kurduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yeni dönemde Ergeneye yapılacak olan hizmetlerden sonra herkesin Ergeneyi parmakla göstereceği en iyi Belediyelerden biri olacağını ve bunu Ergene’de vatandaşlar ile hep birlikte yapacaklarını belirtti.

Ergene Belediyesinin kurucu Başkanı olan Başkan Yüksel’in yapmış olduğu bu hizmetlerinden dolayı gurur duyduklarını belirten Velimeşe Mahallesi sakinleri kendi içlerinden biri olarak böyle büyük projelere ve başarılara imza atan Başkan Yüksel’in hizmetlerinin kimseler tarafından küçümsenemeyeceğini belirttiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muhasebecileri UnutmadılarÖnceki Haber

Muhasebecileri Unutmadılar

Vatan Partisi Tekirdağ’da Seçim Çalışmalarına Hız VerdiSonraki Haber

Vatan Partisi Tekirdağ’da Seçim Çalışmal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar