Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Özel Meltem Eğitim Kurumları’ndan Aile İçi Etkili İletişim Konferansı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özel Meltem Eğitim Kurumları’ndan Aile İçi Etkili İletişim Konferansı
Abone ol
Özel Meltem Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ‘’Aile İçi Etkili İletişim’’ ve ‘’Anne Baba Tutumları’’ konulu konferans yoğun ilgi gördü.
Özgür Köker 2

Çocuk Gelişimi Uzmanı İdil Şengöz Tosun, anne ve babaların duygusal hareket ettiklerini belirterek, “Anne baba okuyamadı. ‘Ben yapamadım, çocuğum en iyisini yapsın’ duygusuyla hareket eden anne ve babalar var” dedi.

Özel Meltem Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ‘’Aile İçi Etkili İletişim’’ ve ‘’Anne Baba Tutumları’’ konulu konferansta  konuşan Çocuk Gelişimi Uzmanı İdil Şengöz Tosun, anne ve babaların çocuklardan çok şeyler beklediğini belirterek, “Anne baba okuyamadı. ‘Ben yapamadım, çocuğum en iyisini yapsın’ duygusuyla hareket eden anne ve babalar var. Burada şu da var. Çocuğun var olduğu potansiyeli de kabul etmiyoruz. Bu hemen hemen hepimizin dönem dönem yaptığımız bir hata. Çocuk bu kadar. Daha fazlasını yapamıyor. Yani neden yapamıyor çok fazla sorguluyoruz. Bunu hepimiz sorguluyoruz hayatımızda. Daha iyisini, daha fazlasını bekliyoruz ama potansiyeline bakmıyoruz. Bir de potansiyeli var, doğuştan getirdiği sonra da eğitimle tamamladığı. O yüzden o potansiyeli görmüyorlar, özel hoca tutuyorlar, dershanelere gönderiyorlar ama zorluyorlar da zorluyorlar. Demek ki bu kadar, daha fazla çıkarma şansımız olmuyor. Bu durumda da çocuklar çok yıpranıyorlar” diye konuştu.

FAYDALI BİLGİLER EDİNİLDİ

Özel Meltem Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Sema Yirun,  yapılan konferansın önemli bir konferansı olduğunu belirterek, “ Özel Meltem Eğitim kurumları olarak böyle güzel bir konferansı yaptığımız için çok mutluyuz. Buradan katılımcılar iyi bilgiler edindiğine inanıyorum. Katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel Pazarcı Esnafını Ziyaret EttiÖnceki Haber

Başkan Yüksel Pazarcı Esnafını Ziyaret E...

Büyükşehir Belediyesinin Hizmet ve Yatırımlar DeğerlendirildiSonraki Haber

Büyükşehir Belediyesinin Hizmet ve Yatır...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar