Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Otomobiline binerken otomobil çarptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Otomobiline binerken otomobil çarptı
Abone ol
Çorlu’da gece saatlerinde meydana gelen kazada ATM’den para çektikten sonra otomobiline binmek isteyen gence caddede hızla seyreden bir otomobil çarptı. Çarpmanın şiddeti ile ağır yaralanan evli ve bir çocuk babası genç adam yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazaya neden olan diğer sürücü çalıştığı iş yerinde gözaltına alındı.
Özgür Köker 2

Edinilen bilgilere göre kaza dün gece geç saatlerde Omurtak Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Gökhan Ş. cadde üzerindeki bir banka ATM’sinden para çektikten sonra yol kenarında park halinde bulunan 34 TU 160 plakalı otomobiline binmek için yöneldi. Aracın binmek istediği sırada Gökhan Ş.’ye cadde üzerinde seyreden 59 ZF 516 plakalı otomobil çarptı. Gökhan Ş. çarpmanın şiddeti ile savrularak ağır yaralanırken çarpan otomobil sürücüsü olay yerinden uzaklaştı. Kısa sürede olay yerine gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gökhan Ş. yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

  Olayın ardından kaçan aracın sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kazaya karışan otomobili Süleymanpaşa Caddesi üzerinde park halinde bulundu. Kazalı otomobili incelemeye alan polis ekipleri aracı kullanan kişinin de Burak A. olduğunu tespit etti.

  Polisler, bir kafeteryada garson olarak çalıştığı belirlenen Burak A.’yı işyerinde gözaltına aldı. Polis ekipleri bir kişinin ölümüne neden olan otomobil sürücüsü Burak A. ile birlikte kaza anında otomobilde bulunan iki arkadaşını daha ifadesine başvurmak üzere gözaltına aldı.

Otomobiline binmek isteyen Gökhan Ş.'ye çarparak ölümüne neden olan ve kazadan sonra kaçan sürücünün alkollü olduğu bu nedenle de kaçtığı iddia edildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili olarak başlattığı soruşturma sürüyor. 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Albayrak Saray'da Çalışmaları Yerinde İncelediÖnceki Haber

Başkan Albayrak Saray'da Çalışmaları Yer...

Başkan Albayrak Kahve Molası Programının Konuğu OlduSonraki Haber

Başkan Albayrak Kahve Molası Programının...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar