Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

NKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Anma Müsabakaları Tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NKÜ Spor Bilimleri Fakültesi Anma Müsabakaları Tamamlandı
Abone ol
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinin geçtiğimiz aylarda vefat eden öğrencileri Umutcan ÇABAS ve Mert Kaan KAYA'nın anısına düzenlediği sınıflar arası spor müsabakaları, final maçlarının ardından gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi.
Özgür Köker 2

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Salonunda oynanan final maçlarını Rektör Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU, vefat eden öğrencilerin aileleri, akademik ve idari personeli ile öğrenciler izledi.

Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU gerçekleştirdiği konuşmada “Yakın zaman önce yitirdiğimiz Spor Yöneticiliği Bölümü 3. sınıf öğrencilerimiz Umutcan ÇABAS ve Mert Kaan KAYA anısına bu etkinlikleri gerçekleştirdik. Aileleri, müsabakaların başladığı gün olduğu gibi bugün yine burada aramızda. Sözün bittiği yerdeyiz. Sizlerin adına onların ellerinden bir kez daha öpüyorum. Müsabakalarda yer alan ve buraya izlemeye gelen öğrencilerimize çok teşekkür ederim. Dereceye giren sporcu ve ” dedi.

Ödül töreninden önce hakem olarak görev yapan öğrencilere Rektör Yardımcısı ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Müsabakalarda dereceye giren sporcu ve takımlara ise ödülleri Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU, Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Süleyman Erim ERHAN, Doç. Dr. Bülent KİLİT ve Doç. Dr. Sercan ÖNCEN takdim etti. Program sonunda vefat eden öğrencilerin ailelerine de teşekkür belgesi takdiminde bulunuldu.

Anma amaçlı gerçekleşen ‘Spor Bilimleri Fakültesi Sınıflar Arası Spor Müsabakaları’; Voleybol, Ayak Tenisi ve Salon Futbolu (Futsal) şeklinde gerçekleşti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kiraz Festivalinin İkinci Gününde Uluslararası KonserÖnceki Haber

Kiraz Festivalinin İkinci Gününde Ulusla...

Macar Günü Etkinlikleri Göz DoldurduSonraki Haber

Macar Günü Etkinlikleri Göz Doldurdu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar