Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Murat Boz Şarkılarını 60 Bin Kişiyle Birlikte Söyledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Murat Boz Şarkılarını 60 Bin Kişiyle Birlikte Söyledi
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesinin düzenlediği 56. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nde, üçüncü gününe Murat Boz konseri damga vurdu. 60 binden fazla hayranıyla birlikte şarkılarını seslendiren Boz, farklı tarzları bir araya getirdiği repertuvarı ile kulakların pasını sildi.
Özgür Köker 2

Süleymanpaşa Belediyesinin organize ettiği Kiraz Festivali, büyük coşkuya ve enerjiye sahne olan üçüncü gün programlarıyla dikkat çekti. Üçüncü güne damga vuran etkinlik ise milyonlarca hayranıyla son yılların en önemli pop yıldızlarından biri olan Murat Boz konseri oldu.

TEKİRDAĞ’IN KIZÇESİ GÜLDEN TAM NOT ALDI

Üçüncü gün konser etkinlikleri, ana sahnede saat 21.00’da başladı. Tekirdağ’ın yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan ve günden güne hayran kitlesini genişleten şarkıcı Gülden, kendi şarkıları ve geçmişten günümüze sevilen şarkılardan oluşan repertuvarını seslendirdi. Coşkulu kalabalıkla birlikta şarkılarını söyleyen Gülden, Süleymanpaşalılardan tam not aldı.

MURAT BOZ’A SEVGİ SELİ

Sunuculuğunu Özlem Yıldız’ın yaptığı gecede, Gülden’in ardından Murat Boz sahne aldı. Boz, sahneye adım attığı anda büyük bir coşku ve sevgi seli ile karşılaşırken, şarkılarını alanı dolduran 60 binden fazla hayranı ile birlikte icra etti.

YÜKSEL TEŞEKKÜR ETTİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, her iki sanatçıyı da sahnede ziyaret ederek, Tekirdağ kirazı, çiçek ve Tekirdağspor forması hediye ederek, festivalde sahne aldıkları için teşekkürlerini sundu. Yüksel, alanı dolduran müzikseverlere hitap ederek, salgın sonrası ilk kez düzenlenen festivalin beklentilerin üzerinde bir ilgi gördüğünü belirterek bu ilgiye layık olabilmek için bir sonraki yıl daha da büyük ve coşkulu bir festival organize edeceklerinin sözünü verdi.

Gece yarısına kadar süren konserde gönüllerince eğlenen on binlerce kişi, konser sonrası da alanı terk etmeyerek, ses sisteminden yayınlanan oyun havaları ile doyasıya dans etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Süleymanpaşa Kirazları Güzellik YarışındaÖnceki Haber

Süleymanpaşa Kirazları Güzellik Yarışınd...

Festival Kupası Kapanış Töreni İle Sona ErdiSonraki Haber

Festival Kupası Kapanış Töreni İle Sona...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar