Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Müge Yıldız Topak’tan Velimeşe'de Gövde Gösterisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müge Yıldız Topak’tan Velimeşe'de Gövde Gösterisi
Abone ol
Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin, Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak liderliğinde, Velimeşe mahallesinde gerçekleştirdiği gövde gösterisi, bölge halkının yoğun ilgisi ve coşkusu ile gerçekleşti.
Özgür Köker 2

AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş, Milletvekilleri Mestan Özcan ve Gökhan Diktaş, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel ve AK Parti Ergene İlçe Başkanı Hasan Şen'in de katılımıyla Velimeşe'de bir araya gelen partililer, bölge halkıyla buluştu.

Aday Müge Yıldız Topak, etkinlikte yaptığı konuşmada, Velimeşe halkının her zaman kendilerine destek verdiğini ve bu desteğin giderek arttığını gözlemlediklerini belirtti. Bu güçlü desteğin kendilerini daha da motive ettiğini ifade eden Topak, "Bugün burada, Velimeşe Mahallemizin bize olan inancını ve desteğini bir kez daha görmek, bizim için büyük bir onur ve motivasyon kaynağı. Bu inanç ve desteği hiçbir zaman boşa çıkarmayacağımızın sözünü veriyoruz" dedi.

Etkinlik boyunca mahalle sakinlerinin gösterdiği coşku ve ilgi dikkat çekti. AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik mesajları verdiği bu buluşma, aynı zamanda yerel seçimler öncesinde bölgedeki halkla güçlü bir bağ kurma fırsatı olarak değerlendirildi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin Velimeşe çıkarması, partinin bölgedeki güçlü varlığını ve halk nezdindeki popülaritesini bir kez daha göstermiş oldu. Etkinlik, aynı zamanda yerel yönetimlerin halkla iç içe olması ve yerel sorunlara duyarlı yaklaşım sergilemesinin önemini vurgulayan bir platform oldu. Velimeşe Mahallesi'nde gerçekleştirilen bu etkinlik, Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin yerel seçimlerdeki iddiasını ve halkla olan güçlü bağını pekiştirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası ve Erciyes KışFest başlıyorÖnceki Haber

Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası ve Erc...

Fatma Erözkan; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu OlsunSonraki Haber

Fatma Erözkan; 8 Mart Dünya Emekçi Kadın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar