Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Müge Yıldız Topak Ergene'de Cumhuriyet Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müge Yıldız Topak Ergene'de Cumhuriyet Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
Abone ol
Cumhur İttifakı ve AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak, Cumhuriyet Mahallesi'nde mahalle sakinleriyle buluştu. Ziyarette Milletvekili Gökhan Diktaş, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Şen, MHP İlçe Başkanı Nihat Arslan ve meclis üyesi adayları da yer aldı.
Özgür Köker 2

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin sıcak karşılaması ve coşkusuyla gerçekleşen buluşmada, Müge Yıldız Topak ve beraberindeki heyet, mahallelinin ihtiyaçlarını, umutlarını ve hayallerini dinleme fırsatı buldu. Topak, bu güç birliğinin ve ortak amaç uğrunda yapılan çalışmaların, herkesi daha da güçlendirdiğine olan inancını dile getirdi.

Buluşmanın temel amacı, Cumhuriyet Mahallesi'nin sesine kulak vermek ve mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmaya yönelik adımları belirlemekti. Müge Yıldız Topak, "Cumhuriyet Mahallesi'ndeki her bir komşumuzun hayatını iyileştirmek için çalışacağız. Mahallemizin ihtiyaçlarına duyarlı bir yönetim anlayışıyla, umutlarını ve hayallerini gerçekleştirecek projeleri hayata geçireceğiz," dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak ve beraberindeki heyetin, Cumhuriyet Mahallesi ziyareti, mahalle sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Mahalle sakinleri, ihtiyaçlarının ve beklentilerinin dinlenmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederken, bu tür buluşmaların toplumun birlik ve beraberliğini pekiştirdiğine vurgu yaptılar.

Ergene Belediye Başkanlığına aday olan Müge Yıldız Topak, seçim çalışmalarını mahalle mahalle, sokak sokak gezerek sürdürmeye ve vatandaşların görüşlerini dinlemeye devam edeceğini belirtti. Bu buluşmalar, adayın ve ekibinin, vatandaşların gerçek ihtiyaçlarını anlaması ve buna yönelik çözümler üretmesi açısından büyük önem taşımaktadır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cüneyt Yüksel’e Bakan Destekleri Devam EdiyorÖnceki Haber

Cüneyt Yüksel’e Bakan Destekleri Devam E...

Ahmet Sarıkurt ve Candan Yüceer Seçim Çalışmalarına Devam EdiyorSonraki Haber

Ahmet Sarıkurt ve Candan Yüceer Seçim Ça...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar