Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Müge Yıldız Topak: Ergene’ de Yükselen Bir Gelecek İçin Cumhurbaşkanımızdan Tam Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müge Yıldız Topak: Ergene’ de Yükselen Bir Gelecek İçin Cumhurbaşkanımızdan Tam Destek
Abone ol
Cumhur İttifakı ve AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak; “Ergene, yeni bir döneme adım atıyor. Belediyecilik hizmetleri ve kalkınma yolunda çıtayı yükseltmek amacıyla, Büyük Tekirdağ Mitingimizde Ergene'nin geleceği için umutları simgeleyen önemli bir adım attık” dedi.
Özgür Köker 2

Cumhur İttifakı ve AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak: “AK Belediyeciliğin öncüsü, mazlumların ve mağdurların gür sesi olan Sayın Cumhurbaşkanımızın tam desteğini alarak, Ergene'nin potansiyelini simgeleyen Anadolu Lalelerinden oluşan bir buket takdim ettim. Sayın cumhurbaşkanımızdan Ergene'mize özel destek sözü aldım” diye konuştu.

Müge Yıldız Topak; “Ergene belediye başkan adayı olarak, artık bahane ve mazeret üretmenin geçmişte kaldığını, devletimizin ve hükümetimizin tüm imkânlarını seferber ederek Ergene'yi daha ileriye taşıyacağımızı açıkça belirtmek isterim. Durmadan, yorulmadan, sadece Ergene için çalışacak, hemşehrilerimizin güçlü desteği ve birlikte el ele vererek Ergene için daha parlak bir gelecek inşa edeceğiz. Ergene için yapılacak her hizmet ve proje, milletimize olan borcumuzu ödemek adına atılmış bir adım olacaktır. Bu bilinçle, Ergene'nin her köşesine adaletli bir şekilde hizmet götüreceğimize kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Topak; “Cumhur İttifakı ve AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı olarak, Ergene'yi yarınlara taşıyacak projelerimizle, halkımızın refahını ve mutluluğunu en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Birlikte, Ergene için yükselen bir gelecek inşa edeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gökhan Saygı: Çalmadık Kapı, Sıkılmadık El, Dokunmadığımız Gönül KalmayacakÖnceki Haber

Gökhan Saygı: Çalmadık Kapı, Sıkılmadık...

Cüneyt Yüksel: Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm Haritasını ÇiziyoruzSonraki Haber

Cüneyt Yüksel: Tekirdağ’ın Değişim, Geli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar