Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Müge Yıldız Topak 7’den 70’e Gönülleri Fethetmeye Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müge Yıldız Topak 7’den 70’e Gönülleri Fethetmeye Devam Ediyor
Abone ol
Hemen hemen her gün Ergene’de ve Tekirdağ’ın her yerinde görmeye alıştığımız Müge Yıldız Topak, yapmış olduğu etkinlikler ile 7’den 70’e gönüllerde yer almaya devam ediyor.
Özgür Köker 2

Ergene ilçesinde yaşayan vatandaşların acı-tatlı tüm günlerinde yanlarında olmaya aşırı özen gösteren, acılara ve mutluluklara ortak olmaya çalışan Müge Yıldız Topak samimi ve içten davranışlarıyla herkesin gönlünde taht kuruyor.

Bu değerli misyonu doğrultusunda dur-durak bilmeden koşturan Topak’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında da yapmış olduğu etkinlik özellikle tüm Dünya olarak büyük bir sınavdan geçmiş olduğumuz bu zorlu günlerde hem yüzlerde, hem de kalplerde sıcak bir tebessüm bıraktı.

Müge Yıldız Topak, yaptırmış olduğu birbirinden güzel, birbirinden renkli çiçekleri Ergene ilçesindeki kadınlara armağan etti. Tüm kadınlara ulaşma gayesiyle halkın yoğun olarak bulunduğu semt pazarları, alışveriş merkezleri, dükkanlar, fabrika servisleri, kadınların çalışmış olduğu üretim alanları, kurumlar ve hatta bazen kapı-kapı, ev-ev dolaştı. Yapmış olduğu bu anlamlı etkinliği bir gün ile sınırlamayan ve aslında tüm kadınlara ulaşma gayesiyle bu etkinliği planlayan Topak, kadınlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Eşleri yanında olmayan erkeklere de eşlerine götürmesi için çiçek takdim eden Müge Yıldız Topak’ın bu örnek davranışı vatandaşların gözünde büyük bir takdirle karşılandı. Aslında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün üzerinden uzunca bir zaman geçti, 8 Mart tarihinden bu yana hem yerel, hem ülke, hem de Dünya gündeminde çok büyük değişiklikler oldu, ancak Müge Yıldız Topak’ın yapmış olduğu bu uzun soluklu ve anlamlı etkinlik, büyük takdir topladı.

Hemen hemen her alanda örnek davranışları ile öne çıkan, çalışkan, dürüst, içten, seviyeli, vicdanlı, pozitif, paylaşımcı, yardımsever, samimi, adil, merhametli, sevgi dolu, saygılı, hoşgörülü kişiliği ile dikkat çeken Müge Yıldız Topak’ın kadınları sadece 8 Mart’ta değil sürekli olarak hatırlıyor olması ve bu programlarını devam ettiriyor olması beğeni topluyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ankete Katıl Kiraz Festivali Sanatçılarını Sen BelirleÖnceki Haber

Ankete Katıl Kiraz Festivali Sanatçıları...

AK Parti Çorlu'da Gönül Sofrasında BuluştuSonraki Haber

AK Parti Çorlu'da Gönül Sofrasında Buluş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar