Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Motor Tutkunlarına Özel Mekan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Motor Tutkunları Burası Tam Size Göre Bir Yer
Özgür Köker 2

Çorlu’da Motor tutkunları için özel bir yer açıldı. Kılıçoğlu Danış Towers’ta açılan Arden Motors Kafe hem motosiklet satışı hem motosiklet aksesuarı hem de kafesi ile motor tutkunlarının yeni adresi oldu.

Çorlu’da Kılıçoğlu Danış Towers’ta açılan Arden Motors Kafe aynı zamanda Trakya’da bir ilki gerçekleştirdi.

Motorcular İçin A’dan Z’ye Her şey

Arden Motors Kafe sahibi İlkay Altan; “Arden Motors hem motorculara hem de herkese hitaben açılmış bir kafe. Bu kafenin içerisinde tüm motor ekipmanları ve motorcular için tüm malzemeler bulunmakta. Kendimiz yıllardır motor sevdalıyız, kendimizde motor kullanıyoruz. Bunu değerlendirerek bir boşluğu yakaladık. Hem kafe hizmeti hem de tüm motorcularla iç içe ola bileceğimiz bir yer yaptık. Motor tutkunları burada A’dan Z’ye her şeyi bulabilirler. e-scooter Quadro motorun  Trakya bölge bayisiyiz. Bunların tüm renk seçenekleri elimizde mevcut. Ekstra olarak da Harley ve Chopper tarzı tüm makinalar elimizde mevcut” dedi.

Dünyaca Ünlü Markalar Arden Motors Kafede

Arden motorsda aynı zamanda motor aksesuarları satışı olduğunu da vurgulayan İlkay Altan; “Tüm kask çeşitleri elimizde mevcut. Mont seçeneği ile özel montlar vardır. Yağmurluklarından navigasyon cihazlarına kadar elimizde tüm ekipmanlar mevcut. Koruma ekipmanlarımız, güvenlik kilit ve ekipmanlar ile motorlarını güvenle bırakabilirler. TCX modeli motor ayakkabısı ve botları satışlarımız arasında yer alıyor. Dünyaca ünlü bir markadır. Motorcuların kesinlikle sorun yaşamayacakları bir ayakkabı çeşididir. Motorlar için tüm yağ ekipmanları ve temizlik ekipmanları mevcuttur. Motul markasının satışını yapıyoruz. Bu kış aylarında termal ile soğuğu engelleyebilecekleri motor elbiselerinin altına giyebilecekleri en güzel ürünlerdir bunlar” diye konuştu.

Kişiye Özel Motorlar Burada

İlkay Altan; “İnsanların trafik sorunlarını hayatlarından çıkarabilmesi için motor kullanması gerekiyor. Motor bir aşk. 2. El motor alımı ve satışımızda mevcuttur. Quadro elektrikli motosikletin Trakya bölge bayisiyiz. Genel olarak ana renklerimizin yanı sıra elektrikli motor olarak kişiye özelde motosiklet üretiyoruz. Kişinin tarzına özel Motorun komple görsellerini değiştirerek yeni bir tarz yakalayıp iyi bir zevk yakalamasını sağlıyoruz. Kişinin tarzını yansıtıyor. Tekerleklerinden olsun motor sürüşü olsun, kişiye özel oluyor. 3 kademeli sürüş keyfi var. Hızlı, orta ve yavaş halli, aküsü çok uzun bir mesafe gidebiliyor. 60 – 65 kim bir menzilde kullanabiliyorsunuz. 40 kilometre hıza çıkıyor, şehir içi ideal bir alet. İstanbul’da tüm sosyetenin ve futbolcuların altında olan bir motordur bu. Otopark sıkıntısı yaşamamak ve şehrin trafik sıkıntısını yaşamamak isteyenlere tavsiye ederiz” şeklinde konuştu.

Quadro Elektrikli Motosikleti Test Ettik

Quadro elektrikli motosikleti sizler için test ettik. Anahtarsız çalıştırma özelliğine sahip ve çok sessiz olan elektrikli motosiklet 40 kilometre hıza kadar çıkabiliyor ve 60 – 65 kilometre menzilde kullanabiliyorsunuz.

Trakya’da bir ilki gerçekleştiren Arden Motors Kafe hem motosiklet satışı hem aksesuar satışı hem de kafesiyle herkesin ilgi odağı oluyor. Lavazza tadında kahve keyfini ve aperatif yiyecekleri ile Arden Motors Kafede günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

Bu Hafta Sonu Orion AVM’de

Arden Motors 23-24 Aralık Cumartesi ve Pazar günü Orion AVM’de motosiklet tutkunları ile buluşacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Albayrak’tan Cengiz Topel İlkokuluna ZiyaretÖnceki Haber

Başkan Albayrak’tan Cengiz Topel İlkokul...

Yıkım esnasında bitişikteki bina zarar gördüSonraki Haber

Yıkım esnasında bitişikteki bina zarar g...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar