Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

MHP İlçe Başkanı İşcan'dan Tekirdağspor'a Moral

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP İlçe Başkanı İşcan'dan Tekirdağspor'a Moral
Abone ol
MHP Süleymanpaşa ilçe başkanı Fatih İşcan ve yönetiminden oluşan heyet Tekirdağspor tesislerine ziyarette bulunarak yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolculara Kızılcabölük maçı öncesinde moral verdiler.
Özgür Köker 2

Tekirdağspor tesislerinde gerçekleşen ziyarette MHP Süleymanpaşa İlçe başkanı Fatih İşcan ve yönetimi ile Başkan Turgay Kartaldoğan, Asbaşkan Özkan Sobacıoğlu, Genel Sekreter Ekrem Ökten, Taraftar Sorumlusu Küçük Sami Kır, Yönetici Ethem Arıtepe, teknik heyet ve futbolcular bir araya geldiler.

“Performansınız Hiç Düşmesin”

MHP Süleymanpaşa İlçe başkanı Fatih İşcan Futbolculara yönelik yaptığı konuşmada; “Tekirdağspor Kulübünün içinde bulunduğu sıkıntıları biliyoruz. Bu şehir için yaptığınız fedakârlıkların hepsi ortada Allah hepinizden razı olsun yönetimin yaptıkları ortada sizlerin huzurunuzda Tekirdağspor başkanı ve yönetici arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu kulübe zerre kadar kim destek olmuşsa başta İlhami Özcan Aygün abimize teşekkür ederim. Tekirdağspor kulübü siyasetin üstünde, kim destek oluyorsa Allah razı olsun, bir veren bin olarak geri dönsün. Tekirdağ’da malum alt yapı ve ekonomik sıkıntılar var, tek umudumuz olarak Tekirdağsporumuzu görüyoruz. Sizlerden beklentimiz Allah gücünüze güç katsın. Performansınız hiç düşmesin kılıcınız keskin olsun inşallah maddi ve manevi her zaman arkanızdayız dedi.

Başkan İşcan; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak maddi güzümüz çok fazla olmayabilir fakat manevi olarak destekçiniz olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Abi kardeşlik çerçevesinde bu takımı layık olduğu yere getirip Tekirdağlıların yüzünü güldüreceğiz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından futbolculara baklava ikram eden Başkan İşcan ve yönetimi Tekirdağspor ile ilgili bilgi alış verişinde bulunmak için Tekirdağspor Başkanı Turgay Kartal ve yöneticilerle kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası kulübe destek amaçlı 20 Adet kombine alan Başkan İşcan bu hafta oynanacak Kızılcabölükspor maçı için başarı dileklerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gasp Şüphelisi YakalandıÖnceki Haber

Gasp Şüphelisi Yakalandı

Başkan Baysan AçıkladıSonraki Haber

Başkan Baysan Açıkladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar