Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Mestan Özcan’dan Bir Günde Üç Açılış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mestan Özcan’dan Bir Günde Üç Açılış
Abone ol
AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Mestan Özcan; Marmaraereğlisi ve Kapaklı’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek her iki ilçede de seçim irtibat ofislerinin açılışını yaptı.
Özgür Köker 2

Özcan’ın ilk durağı Marmaraereğlisi oldu. Yeniçiftlik Mahallesindeki seçim irtibat ofisinin açılışının ardından yaptığı açıklamada Özcan, “Marmaraereğlisi Yeniçiftlik Seçim İrtibat Ofisimizin açılışını yaptık. Hayırlı, uğurlu olsun. Tüm hemşehrilerimi çayımızı içmeye davet ediyorum. Sağlıcakla kalın” ifadelerini kullandı.

Özcan daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek; “Yeniçiftlik Mahallemizde güzel bir gündeyiz. Samimiyet, saygı, hoşgörü, kardeşlik. Tüm iyi hasletler kuşatmış burayı. Allah tüm hemşehrilerimden razı olsun” şeklinde bir açıklama yaptı.

Programına Kapaklı’da devam devam eden Mestan Özcan, burada da seçim irtibat ofisinin açılışını yaptı. Açılışın ardından yaptığı açıklamada; “Kapaklı Seçim İrtibat Ofisimiz, Kapaklı'mıza hayırlı olsun. Tüm hemşehrilerimi bekliyorum. Gelin çayımızı için, dertleşelim, konuşalım. Biz sizler için çalışıyoruz, sizler için varız” ifadelerini kullanan Özcan, sonrasında Kapaklı İlçe Başkanlığının Seçim İrtibat Bürosunun da açılışını gerçekleştirdi.

Özcan’ın bir sonraki durağı Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu oldu.

Burada bir açıklama yapan Özcan; “Tekirdağ Samsun Dernekler Federasyonu'nu ziyaret ettik. Tüm hemşehrilerimizle omuz omuza şehrimizin ve ülkemizin yarınlarını planlıyoruz. Hepimizin en büyük ortak noktası vatan sevgisidir. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz ve her daim çalışmaya devam edeceğiz. Federasyon Başkanımız Bilal Acar'a ve değerli yönetimine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Özcan ve beraberindekiler daha sonra Kapaklı Erzurumlular Derneğini ziyaret etti. “Kapaklı Erzurumlular Derneğinde çok kıymetli hemşehrilerimle buluştuk, hasret giderdik” şeklinde konuşan Özcan, Dernek Başkanı Lokman Şentürk’e ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üreticilere Çilek Fidesi DesteğiÖnceki Haber

Üreticilere Çilek Fidesi Desteği

Mestan Özcan: Tekirdağ İçin Her Şeyin En İyisini YapacağızSonraki Haber

Mestan Özcan: Tekirdağ İçin Her Şeyin En...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar