Cüneyt Yüksel 2
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6
Müge 2
Hakan Sunal 2

Mestan Özcan: Cumhurbaşkanımız Bir Tekirdağ Aşığıdır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mestan Özcan: Cumhurbaşkanımız Bir Tekirdağ Aşığıdır
Ahmet Sarıkurt 2
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tekirdağ mitingine katılarak bir konuşma yaptı.
Özgür Köker 2
Candan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ mitinginde yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz 20 yılda Türkiye Yüzyılı atılımımız için gereken altyapıyı büyük ölçüde tamamladık. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, sanayiden tarıma, spordan konuta her alanda asırlık eksikleri tamamladık” dedi.

Tekirdağ'daki vatandaşları en kalbi duygularıyla selamladığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ'ın sonsuza dek yüzünün gülmesi temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırklareli'nde 20 bin, Edirne'de 25 bin katılım olduğunu belirterek, "Şimdi geldik burada patladık. Ya şöyle, Tekirdağ bu seçimlerde sandıkları bir patlatın da bay bay Kemal nereye gideceğini bir öğrensin" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: "Esasen Tekirdağ'a daha erken gelip, yatırım tutarı 9 milyar lirayı bulan yüzlerce eserle hizmetin toplu açılışını yapmayı planlıyorduk. Ancak nasip bugüneymiş. Eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, geniş bir yelpazedeki bu yatırımların şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah 14 Mayıs'tan sonra ilk fırsatta gelip hem bu açılışları yapacak hem de sizin desteğiniz için teşekkürlerimizi sunacağız."

CUMHURBAŞKANIMIZIN TEKİRDAĞ'A OLAN SEVGİSİ KARŞILIKSIZ KALMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tekirdağ mitinginde bir konuşma yapan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mestan Özcan, dünya liderini dünyanın en güzel şehrinde ağırladıklarını ifade etti.

Özcan’ın açıklamaları şu şekilde; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, dünyanın en güzel şehri Tekirdağ'ımızda on binlere hitap etti. Sayın Cumhurbaşkanımızın Tekirdağ'a olan sevgisi ve desteği hamdolsun karşılıksız kalmadı. Cumhurbaşkanımız bir Tekirdağ aşığıdır. Bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

TEKİRDAĞ 14 MAYIS'TA TÜRKİYE YÜZYILI'NA ADIM ATMAYA HAZIR

Mitingin ardından sosyal medya hesapları üzerinden de açıklama yapan Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile el ele çekildikleri fotoğrafları paylaşarak; Bu fotoğraflar; Tekirdağ'ın büyük şahlanışının müjdecisidir. Birliğimizin, beraberliğimizin, yarınlara dair umudumuzun resmidir. Tekirdağ 14 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'na adım atmaya hazır, bizler hazırız, AK Kadrolar hazır! Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

Paylaşımlarının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden Özcan şu ifadelere yer verdi; “Bugün Tekirdağ'ımız için, hepimiz için en güzel günlerden biriydi. Dünya liderini, Türkiye Yüzyılı'nın başmimarını, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı şehrimizde ağırlamanın büyük mutluluğunu yaşadık. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bizlere gönülden destek veren tüm hemşehrilerime can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bu güzel organizasyon için İl Başkanımız Ali Gümüş'e ve Çerkezköy İlçe Başkanımız Salih Azbay'a ve emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mestan Özcan: Reisimizi Ve Beni Sevenler İçin Duvar Kâğıtları HazırladıkÖnceki Haber

Mestan Özcan: Reisimizi Ve Beni Sevenler...

Yapılandırma Ödemelerinizi Unutmayın!Sonraki Haber

Yapılandırma Ödemelerinizi Unutmayın!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar