Cüneyt Yüksel 2
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6
Müge 2
Hakan Sunal 2

Mediha Mehmet Tetikol Ortaokulu Çok Amaçlı Spor Sahası Hizmete Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mediha Mehmet Tetikol Ortaokulu Çok Amaçlı Spor Sahası Hizmete Açıldı
Ahmet Sarıkurt 2
Abone ol
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından gençlerin spor yapmaya teşvik edilmesi ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları amacıyla hayata geçirilen 28 spor tesisi projesinden biri olan 100. Yıl Mahallesi Öğretmen Mediha Mehmet Tetikol Ortaokulu Çok Amaçlı Spor Sahası, düzenlenen törenle hizmete girdi.
Özgür Köker 2
Candan

Koronavirüs salgını dolayısıyla tüm tedbirlere uyularak gerçekleştirilen açılışta; Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in yanı sıra; Tekirdağ Milli Eğitim İl Müdürü Ersan Ulusan, Süleymanpaşa Milli Eğitim İlçe Müdürü Ebubekir Atilla, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Tekirdağspor Başkanı Mülahim Kuru, 100. Yıl Mahalle Muhtarı Recep Tezel, Okul Müdürü Yusuf Çetin, öğretmen ve öğrenciler ile velileri, çok sayıda basın mensubu ve mahalle sakinleri de ilgi gösterdi.

AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreni, protokol konuşmaları ile sürdü. İlk konuşmacı Okul Müdürü Yusuf Çetin oldu. Çetin, başta Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel olmak üzere, tesisin okullarına ve 100. Yıl Mahallesi’ne kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Çetin’in ardından kürsüye gelen Tekirdağ Milli Eğitim İl Müdürü Ersan Ulusan da birçok okulda benzer yatırımlar yapan, okulların eksikliklerini gideren Süleymanpaşa Belediyesine Başkan Yüksel’in şahsında teşekkürlerini iletti.

YÜKSEL: “SADECE SAHA YAPMIYORUZ, OKULUN İHTİYAÇLARINI DA GİDERİYORUZ”

Daha sonra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel konuşmasını gerçekleştirdi. Yüksel, “Son zamanlarda, okullarımıza kazandırdığımız spor sahalarımızla ilgili bazı ilginç eleştiri ve yorumlar alıyoruz. Bazıları hala okullarda yaptığımız çalışmaları çocuklarımıza armağan ettiğimiz, çeşitli branşlarda kendilerini geliştirebilecekleri spor sahalarının yapımından ibaret sanıyor. Süleymanpaşa Belediyesi olarak yalnızca spor sahaları yapmıyor; okullarımızın tamir, tadilat ve bakım gereksinimlerini de karşılıyoruz. Yavrularımızın öğrenim gördüğü eğitim kurumlarını, daha modern ve estetik hale getirirken, çocuklarımız için daha keyifli hale dönüştürüyoruz. Görüyorum ki Mediha Mehmet Tetikol Ortaokulumuz da son derece güzel bir görünüme kavuşmuş. İnşallah yavrularımız, kardeşlerimiz burada neşeyle okul hayatlarını geçirirler,” diye konuştu.

YÜKSEL’DEN SÜLEYMANPAŞA’YA İKİ MÜJDE DAHA

Korona virüsü salgını ile ilgili de açıklamada bulunan Yüksel, açılışların bir süreliğine erteleneceğini ifade ederek, Süleymanpaşa için iki önemli müjdeyi paylaştı. Yüksel, “İlk olarak Altınova Mahallesi Millet Bahçesi’nin müjdesini vermek istiyorum. Geçtiğimiz gün Ankara’da gerçekleştirdiğimiz temaslar sonucu, 75 dekarlık alanda TOKİ tarafından inşa edilecek Millet Bahçemizin temeli en geç yaz sonunda atılmış olacak. Projede çocuklarımız için daha fazla olanak sağlanması konusunda ricada bulunduğum için projede küçük değişiklikler yapılacak. Bu yüzden projeyi sizlerle önümüzdeki günlerde paylaşacağım. İkinci önemli gelişme ise SELEB ile ilgili. SELEB, yeraltı suyu kullanmayan, kendi enerjisini üreten, havayı kirletmeyen bir proje. Bildiğiniz gibi SELEB konusunda her türlü ön hazırlığımızı tamamlamıştık ancak, bir ilçede birden fazla OSB kurulması mümkün olmadığı için TORSAB ile ilgili dava süreçlerinin tamamlanmasının bekliyorduk. Bu süreçler de tamamlandı ve ilçemizin en büyük sorunu olan işsizlik sorununu ortadan kaldıracak ve 10-15 bin hemşehrimize iş imkânı sağlayacak olan Süleymanpaşa Ekolojik Lojistik Endüstri Bölgesi için düğmeye basma aşamasına geldik. En kısa süre içinde kamuoyuna konuyla ilgili detaylı açıklamayı yaparak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam edeceğiz,” açıklamasında bulundu.

Protokol konuşmalarının ardından kurdele kesimi ile açılış töreni sona erdi. Törenin ardından protokol üyeleri ile çok amaçlı spor sahasında incelemede bulunan Yüksel, okulun kız basketbol takımı ile basketbol oynadı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trakya Sağlık Turizmini Geliştirme Derneğine Yeni YönetimÖnceki Haber

Trakya Sağlık Turizmini Geliştirme Derne...

Çorlu Belediyesine Yeni AraçSonraki Haber

Çorlu Belediyesine Yeni Araç

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar