Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Lila Group Ailesi İftar Sofrasında Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Türkiye’nin önde gelen hijyenik temizlik kâğıdı üreticisi Lila Group, geleneksel iftar yemeğinin 2.’sini Piknik Restoran’da düzenledi.
Özgür Köker 2

Çok sayıda çalışan ve Lila ailesinden emekli olanların katıldığı davete Lila Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Öğücü, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, ÇİSAD (Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği) Başkanı Müjdat Ayan ve dernek üyeleri de katılım gösterdi.

Lila Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Öğücü: “Güzel Çorlu’muza değer katmaya devam ediyoruz. İmzaladığımız ‘CEO Pledge’ (CEO Taahhüdü) ile 2023 yılına kadar kadın çalışan sayımızı yüzde 5 artırmayı uluslararası platformda taahhüt ettik. Çorlu bölgesindeki kadınlarımız için de yeni istihdam fırsatları sunmaktan dolayı çok mutluyuz.”

Yemek sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Lila Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Öğücü Çorlu’nun Lila Group için önemini vurguladı. Öğücü: “Çorlu bizim göz bebeğimiz. Çorlu’da üretilen ürünlerimiz dünyanın 5 kıtası, 77 ülkesine ihraç ediliyor. Çorlu, biz ve bizim gibi kurumlarla ülke ekonomisine yadsınamaz bir değer katıyor. Grup olarak Çorlu için güzel şeyler yapmaya ve güzel Çorlu’muza değer katmaya devam edeceğiz. Gündemimizdeki çok yeni konulardan biri de geçtiğimiz hafta imzalarını tamamladığımız kıymetli bir çalışma CEO Pledge yani CEO taahhüdü. Bu taahhüdün Türkiye’den ilk imzacısı olduğumuzu gururla belirtmek isterim.”

Celal Öğücü: “Çorlu ve bölgedeki kadınlarımıza yeni iş fırsatları sunuyoruz”

Lila Group olarak, Türkiye’de yetenekli kadın iş gücünü perakende ve tüketici ürünleri sektörüne çekmek, kadın liderlerin sayısını, itibarını, etkilerini artırmalarında destekleyici olarak sektöre katkıda bulunmayı misyon edinen LEAD Network Türkiye’nin kurumsal üyesiyiz. Merkezi Amsterdam olan LEAD Network’ün faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde uyguladığı ‘CEO’nun Taahhüdü’nün Türkiye’deki ilk imzacısı olarak 2023 yılına kadar kadın çalışan sayımızı Zrtırmayı taahhüt ettik. Hızlıca da bu alandaki çalışmalarımıza başladık. Her geçen gün büyüyen yapımız sebebiyle de önümüzdeki dönemde Lila Group olarak Çorlu bölgesindeki kadınlarımıza yeni iş imkanları sunacak olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Çorlu’daki kadınlarımızın işgücüne katılma oranlarını artırmak da Çorlu’ya değer katacak ve aile ekonomilerine de olumlu etki edecektir.”

Sözlerine geleneksel iftar yemekleri hakkında bilgi vererek devam eden Öğücü: “Lila Group olarak değerlerimiz arasında yer alan Aile değerimize de bağlı kalarak birlik ve beraberlik içinde olacağımız bu tarz etkinlikleri çok önemsiyoruz. Bugün yaklaşık bin kişilik bir aileyiz. Ve her ramazan 3 hafta boyunca iftar yemeklerimiz oluyor, bu yemeklerde mevcut çalışanlarımızla, emekli olmuş Lila çalışanlarıyla, kıymetli bölge iş insanlarıyla, kıymetli yerel makam yöneticilerimizle ve siz basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya gelme imkanını elde

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Engelli Gençler Çakı Gibi Asker OlduÖnceki Haber

Engelli Gençler Çakı Gibi Asker Oldu

Başkan Mustafa Çetin Şiir Dinletisine KatıldıSonraki Haber

Başkan Mustafa Çetin Şiir Dinletisine Ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar