Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Lifeport Hospital Yönetimi Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Çorlu’da bulunan basın kuruluşlarının temsilcileri Lifeport Hospital’ın düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.
Özgür Köker 2

Çorlu’da 1 Nisan 2019 tarihi itibariyle yeniden sağlık hizmeti vermeye başlayan Lifeport Hospital’ın yeni sahipleri, basın kuruluşlarının temsilcileri ile iftar yemeğinde buluşarak hizmete giren hastane hakkında bilgiler verdi.

Lifeport Hospital ile ilgili bilgiler veren Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Celal Bölükbaşı; “1 Nisan 2019 tarihi itibariyle resmi olarak yeniden sağlık hizmeti vermeye başladık. Lifeport Hospital yeni sahipleri ile finansal olarak daha güçlü ve daha güvenli adımlarla sektöre cesur bir dönüş yaptı. Deneyimli hekim kadrosu ve teknik alt yapısı ile Çorlu ve çevre ilçelere de sağlık hizmeti verecektir. Dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmayı görev edinen hastanemiz güncel tıbbi yaklaşımları, hasta memnuniyetini ve halk sağlığını en üst değer olarak benimsemiştir ve bu rotada ilerlemeyi ilke edinmiştir” dedi.

Opr. Dr. Celal Bölükbaşı; “7 bin 500 metrekare kullanım alanı olan hastane binamızın toplam yatak kapasitesi 75 adet olup bunun 17 adedi erişkin yoğun bakım, 13 adedi yeni doğan yoğun bakım yatağıdır. Erişkin yoğun bakım ünitemizde yoğun bakım yataklarının 7 adedi tek kişilik yoğun bakım odası olarak hizmet vermektedir. Ameliyathane oda sayısı 4 adet olan hastanemizde ayrıca 1 doğumhane, endoskopi ünitesi, Tıbbi Laboratuvar, Radyoloji ünitesi, Multiselice 2 kesit Tomografi yer almaktadır. 25 adet Poliklinik odası mevcuttur. Yemekhane, toplantı salonu, kafeterya, sergi salonu, otopark ve bahçe yer almaktadır” diye konuştu.

Opr. Dr. Celal Bölükbaşı; “Lifeport Hospital’da tek kişilik konforlu hasta odaları, 3 süit oda bulunmakta olup, 75 yatak kapasitesi mevcuttur. Süit odalar 36 metrekare, standart odalar 27,5 metrekaredir. Tüm hasta odaları ve tuvaletlerde hemşire çağrı sistemi bulunmaktadır. Tüm hasta odaları pencereli ve gün ışığı alır konumdadır. Tüm hasta odalarında led aydınlatma sistemi bulunmaktadır. Lifeport Hospital, yeni yönetim anlayışıyla hizmet kalitesini yükselterek bölgede örnek bir sağlık kuruluşu olmak için azimle ve mücadeleci bir ruhla kararlı adımlarla ilerlemeyi hedeflenmektedir” şeklinde konuştu.

Hastanenin yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine hastane sahipleri, yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şinasi Kurşun Caddesi'ne AsfaltÖnceki Haber

Şinasi Kurşun Caddesi'ne Asfalt

Yol Yapım Çalışmaları Devam EdiyorSonraki Haber

Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar