Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı’ndan Rektör Şahin’e Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı’ndan Rektör Şahin’e Ziyaret
Abone ol
“Milli Davamız Kıbrıs ve Mavi Vatan” başlıklı konferans dolayısıyla Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde bulunan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu TÖRE, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyaret gerçekleştirdi.
Özgür Köker 2

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Cumhuriyet Başsavcısı Soner GÜL, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal BİNGÜL, Vergi Mahkemesi Başkanı Ersin ERYILMAZ, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet ÇETİN, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan FINDIK, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Niyazi KAYHAN, MHP İl Başkanı Süleyman Fethi ŞİRİN, Süleymanpaşa AK Parti İlçe Başkanı Sezai ÇETİN, NKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Prof. Dr. Murat TAŞAN, NKÜ Genel Sekreter Vekili Dr. Öğr. Üyesi Fatih TUNA ve Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL yer aldı.

Bölgesinin lider ve dinamik bir üniversitesi olan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu TÖRE, çalışmalarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Rektör Prof. Dr. ŞAHİN de KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu TÖRE’ye Üniversitemize teşriflerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vermiş oldukları “Milli Davamız Kıbrıs ve Mavi Vatan” konulu konferans dolayısıyla kendilerine teşekkür etti. 

Günün anısına Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Üniversitemiz Şeref Defteri’ni imzalayan KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu TÖRE’ye, ‘TBMM’nin Açılışının 100. Yılı Münasebetiyle Milli Egemenlik ve Demokrasi’, ‘Vefatının 700. Yılı Münasebetiyle Yunus Emre’ ve ‘Kabulünün 100. Yılında İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy’ Sempozyumlarının Bildiri Kitapları olan “Mehmet Akif Ersoy: Hayatı, Düşünceleri, Eserleri”, “Yunus Emre: Hayatı, Düşünceleri, Eserleri” ve “Milli Egemenlik ve Demokrasi” ile NKÜ İlahiyat Fakültesi tarafından gerçekleştirilen “Tekirdağ’da Dini ve Kültürel Hayat” ve “Tarihten Günümüze Tekirdağ’ın Değerleri: Alimler, Eserler, Kurumlar” isimli sempozyumların aynı adlı bildiri kitaplarını takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Cüneyt Yüksel Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak OlduÖnceki Haber

Başkan Cüneyt Yüksel Öğrencilerin Karne...

NKÜ’de 'Milli Davamız Kıbrıs ve Mavi Vatan' Konferansı GerçekleştiSonraki Haber

NKÜ’de 'Milli Davamız Kıbrıs ve Mavi Vat...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar