Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Kayıp Askeri Arama Çalışmalarına Ara Verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Saray’da etkili olan sağanak yağış sırasında mahsur kalanları kurtarmaya giden ancak köprünün çökmesi sonucu devrilen askeri araçtan dereye düşerek kaybolan askeri arama çalışmalarına ara verildi.
Özgür Köker 2

Askeri ekipler, deniz polisi ile itfaiye ve AFAD ekiplerince gerçekleştirilen arama çalışmaların havanın aydınlanması ile beraber yeniden devam edileceği kaydedildi.

 

Saray’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle mahsur kalanları kurtarmaya giden içinde 4’ü asker 2’si polis bir de sivil vatandaşın bulunduğu Zırhlı Personel Taşıyıcı (ZPT) köprünün çökmesi sonucu dereye uçmuş, 6 kişi kurtarılırken, 1 asker ise suya kapılarak kaybolmuştu.

Saray’da etkili olan sağanak yağmur yağışı hayatı durma noktasına getirmiş, Kiremithane yolundaki dere taşmış, bu bölgede çok sayıda kişi mahsur kalmıştı. Mahsur kalanları kurtarmak için Mehmetçik ve AFAD ekipleri seferber olmuş, mahsur kalanları kurtarmaya giden içinde 4’ü asker 2’si polis bir de sivil vatandaşın bulunduğu ZPT, üzerinden geçtiği köprünün çökmesi sonucu dere suyuna uçmuş, 6 kişi kurtarılırken, 1 asker suya kapılarak kaybolmuştu.

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’da ilçeye giderek çalışmaları yerinde takip etmiş, ilçeye çok sayıda kurtarma ekibinin sevk edildiği kaydedilmişti. Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Vali Ceylan, “Toplam 4 asker, 2 polis 1 de sivil vatandaşımız zırhlı araçla suya kapılıyor. 6’sı kurtarıldı. 1 askerimizi arama çalışmaları sürüyor. Dalgıç polisler, derede yaptıkları aramada Zırhlı Personel Taşıyıcıya ulaştı. Ancak içinden kayıp olan asker çıkmadı” açıklamasında bulunmuştu.

 

Hava şartlarının elverişsiz hale gelmesi nedeniyle askeri birlikler, deniz polisi, itfaiye ve AFAD ekiplerince sürdürülen arama çalışmalarına ara verildi. Çalışmalara havanın aydınlanması ile birlikte yeniden başlanacağı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bir Termik Santrale Bir OkulÖnceki Haber

Bir Termik Santrale Bir Okul

Çorlu Bildiğiniz GibiSonraki Haber

Çorlu Bildiğiniz Gibi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar