Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz Yoğun İlgi Görüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz Yoğun İlgi Görüyor
Abone ol
İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Çorlu’da gerçekleştirilen ve aday tanıtımına yönelik düzenlenen basın toplantısının ardından vakit kaybetmeksizin sahaya inen Yılmaz, toplumun her kesiminden yoğun ilgi görüyor.
Özgür Köker 2

Yoğun çalışma programına sabahın erken saatlerinde başlayan İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, ilçenin değişik mahallelerinde gerçekleştirilen seçim çalışmalarına katılmak için adeta zamanla yarışıyor. Düzenlenen toplantı ve organizasyonların tamamına katılmak için büyük özen gösteren Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, gerek hayata geçirmeyi planladığı projeler gerekse halkın nabzını tutan söylemleri ile göz dolduruyor.

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİYLE ORTAK PROGRAM

Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu’nun Çorlu’da gerçekleştireceği ikili temaslar öncesinde, Çorlu İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda, Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner ile hazır bulunan Başkan Adayı Akın Yılmaz, akabinde SMA TIP1 hastası Yağız Batu adına açılan yardım standını ziyaret etti. Yağız Batu bebeğin son durumuna ilişkin detaylı bilgiler alan Yılmaz, tedavi için başlatılan kampanyaya destekte bulunmayı da ihmal etmedi. Yılmaz’ın günlük çalışma programındaki son durağı ise; 21 Aralık 2016 tarihinde, Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından yürütülen Fırat Kalkanı Operasyonu sırasında El-Bab’ta şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Akın Acar’ın ailesi oldu.

BASIN MENSUPLARINI ZİYARET ETTİ

Her zaman büyük bir yakınlık hissettiği ve destek olmaya gayret gösterdiği yerel basının güzide temsilcilerini ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, Değişim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Ünzile Coşkun ve Asayiş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Rahim Taşkın’ın konuğu oldu. İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Salih Özbay ile değerli partililerin de eşlik ettiği ziyarette, siyasi gündeme ve seçim bölgesine ilişkin karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu. Akabinde, Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Feray Okyanus Toprak Kaya’yı, çalışma ofisinde ziyaret etti. Sonucu merakla beklenen siyasi gelişmelerin ve Çorlu’da yaşanan sorunlara ilişkin konuların dile getirildiği görüşmede, İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Salih Özbay ile ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşioğlu, Genel Başkan Yardımcısı Sayın Türker Yörükçüoğlu, Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüksel Selçuk Türkoğlu, Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ve 6’ncı Grup Teşkilat Koordinatör Yardımcısı Yusuf Ocak’ın katılımlarıyla, Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’na katıldı. İl Başkanı Gökhan Metiner, İl Divanı, İl ve İlçe yöneticileri, Belediye Başkan Adayları ve partililerin hazır bulunduğu toplantıda söz alan Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, yerel seçimlerle ilgili parti stratejilerine ilişkin fikir ve düşüncelerini aktardı. Yılmaz’ın motivasyon artıran konuşması salonda büyük coşku yaratırken, uzun süre alkış aldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz OlduÖnceki Haber

İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Ak...

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel: Malkara'mıza Söz VeriyoruzSonraki Haber

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar