Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz Çorlu'yu Adım Adım Dolaşıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz Çorlu'yu Adım Adım Dolaşıyor
Abone ol
Köy, mahalle, sokak ayrımı yapmadan ilçenin her noktasına ulaşmak için adeta seferberlik ilan eden İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, her yaştaki seçmenden yoğun ilgi görüyor. Hemşehrilerini tek tek dinleyen ve dertlerine ortak olan Başkan Adayı Yılmaz, “En iyisi” olmak için durmaksızın çalışıyor.
Özgür Köker 2

Mesai saatleri dâhilinde saha çalışmalarına ağırlık veren İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, mesai saatleri dışında ise Çorlu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı ve organizasyonlara katılmaya büyük özen gösteriyor. Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi, Mustafa Kemal Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Çetin Emeç Bulvarı’nda gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinin ardından Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Yavuz’un babası Ali Rıza Yavuz için düzenlenen cenaze merasimine katılan Başkan Adayı Yılmaz, Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı olan Adem Birel için yapılan basın toplantısına katıldı.

ÇOK DEĞERLİ İKİ ADAY AÇIKLADIK

İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanlığı’nda yapılan basın toplantısının açılış konuşmasını, İlçe Başkanı Salih Özbay yaptı. Özbay, “Sayın dava arkadaşlarım, kıymetli hemşerilerim, sevgili gönül dostlarım ve geleceğimizin en büyük teminatı olan sevgili çocuklar; hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Göreve gelmemizin üzerinden, yaklaşık iki ay gibi bir süre geçti. Bu iki aylık süreç içerisinde biri Çorlu’muz, diğeri de Tekirdağ’ımız adına olmak üzere çok değerli iki aday açıkladık. İkisi de birbirinden kıymetli, ikisi de memleket sevdalısı. İlki Çorlu Belediye Başkan Adayı’mız Sayın Akın Yılmaz, diğeri de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’mız Sayın Mehmet İlker Atasever. İkisi de Çorlu’nun evladı. Şimdi ise sıra Çorlulu vatandaşlarımızda… İYİ Belediyecilik hizmetleri ile tanışmaya çok az kaldı. Gücümüze güç katmaya, hızla büyümeye devam ediyoruz. Adem bizim kardeşimiz, bizlere omuz vermek için yanımızda ve bu omuzlar çok değerli. ‘Bir elin nesi var, iki elin sesi var.’ demiş atalarımız. Adem kardeşime aramıza hoş geldin diyorum ve başarılar diliyorum.” dedi.

GENÇ, DİNAMİK, İŞİN EHLİ ve LİYAKATLİ KADROLAR

Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adaylığı dosyasını teslim eden Adem Birel ise yaptığı konuşmada, “Öncelikle beni tanımayanlar için kendimi kısaca tanıtmak isterim. İsmim, Adem Birel. 1989 doğumluyum. Aslen; Sinop, Durağanlı’yım. İnşaat sektöründe hizmet vermekte olup, ilimizin çeşitli ilçelerinde müteahhitlik yapmaktayım. Ekip olarak hepimiz, gerçekten çok heyecanlıyız. Çorlu’muza katacağımız çok değerli çalışmalar olduğuna inanıyoruz ve bu çalışmaları bir an önce hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz. Çorlu Belediye Başkan Adayı’mız Sayın Akın Yılmaz’ın da izni olursa, bu projelerden bir tanesini hemen burada açıklamak istiyorum. Bu proje, özellikle gençlerimizi ve çocuklarımızı çok yakından ilgilendiriyor. Bu proje, ayırt etmeksizin tüm spor dallarının bir arada olduğu ve tüm ihtiyacı aynı anda karşılayabileceği büyük bir spor kompleksidir. Bu spor kompleksinin içerisinde, ilçemizde faaliyet gösteren tüm spor kulüplerine ücretsiz birer çalışma ofisi temin etmeyi düşünüyoruz. Bu çalışma ofisleri, spor kulüplerinin sporcuları ile birlikte rahatlıkla toplantı yapabileceği bir büyüklüğe sahip olacaktır. Bununla birlikte bu spor kulüplerinin şehir dışı müsabakalarına gitmek için yaptıkları ulaşım harcamalarını, belediye olarak kendimiz karşılayacağız. Tüm projelerimizi hayata geçirebilecek kabiliyette, genç, dinamik, işin ehli ve liyakatli kadrolara sahibiz.” diye konuştu.

“EN İYİSİ” OLMAK İÇİN, TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Basın toplantısının son konuşmasını, İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz gerçekleştirdi. Yılmaz, “Değerli konuklarımız, öncelikle davetimize katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Hepiniz, hoş geldiniz. 10 yılı aşkın bir süredir yakından tanıdığım Adem kardeşimiz, bizim evladımız gibi. Bundan önce de bizimleydi, bundan sonra da daha aktif bir şekilde bizlerle olacak. Bizimle birlikte görev alacak olması hem bizleri heyecanlandırdı hem mutluluk kattı hem de gurulandırdı. Adem kardeşimiz, göreve geldiğimiz zaman Çorlu’muzda hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projelerden sadece bir tanesini açıkladı. Hem Çorlu’muzla hem de Tekirdağ’ımızla ilgili yeni projelerimizi, peyderpey seçmenlerimizle paylaşacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’mız açıklanalı, daha 24 saat olmadı. Adem gibi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’mız da çok heyecanlı. Çorlu’daki çalışmalarımıza, aralıksız olarak devam ediyoruz. Gittiğimiz her mahalleden, geçtiğimiz her caddeden, girdiğimiz her dükkândan müthiş geri dönüşler alıyoruz. Sahaya erken inmiş olmanın sağladığı avantaj ve yapmış olduğumuz mahalle bazlı analizler, seçim yarışında önde olduğumuzu gösteriyor. ‘Ceketi koysan kazanır.’ zihniyetinin değiştiğini ve o dönemlerin çoktan geçtiğini rahatlıkla görebiliyoruz. Bu şehirde doğduk, bu şehirde büyüdük ve bu şehirde doyduk. Bundan sonra Çorlu’muza değer katmak, bizlerin en büyük görevi. Toplumun her kesimini temsil eden ve değişik meslek gruplarında uzmanlaşmış dava arkadaşlarımızla birlikte, çok güzel bir meclis üyesi aday adayı listesi oluşturduk. Hayırlısıyla vitrine çıktığımız zaman; çok daha güzel, çok daha güneşli ve çok daha iyi günleri birlikte yaşayacağız. Hemşehrilerimize hizmet etme noktasında ‘En İyisi’ olmak için, tüm gücümüzle çalışıyoruz. Davetimize katıldığınız ve Adem kardeşimizin yanında olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Düzenlenen basın toplantısı, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. Toplantıda; İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Salih Özbay, Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, önceki dönem Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman, önceki dönem Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Dr. Ogün Karkıner, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Adem Birel, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyesi aday adayları, partililer, Birel’in ailesi, eş, dost ve sevenleri hazır bulundular.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Müge Yıldız Topak’tan Sevgililer Günü MesajıÖnceki Haber

Müge Yıldız Topak’tan Sevgililer Günü Me...

Cüneyt Yüksel’den Gençlere Müjdeler!Sonraki Haber

Cüneyt Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar