Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Hastanede Yaşam Savaşı Veriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hastanede Yaşam Savaşı Veriyor
Abone ol
Kaza Yapan Motosikletinin Yardımına Koştu, Hastanede Yaşam Savaşı Veriyor.
Özgür Köker 2

Edinilen bilgilere göre kaza Ergene ilçesi Ulaş Mahallesi mevkiinde D-100 karayolu üzerinde meydana geldi.

Görgü tanıklarının beyanları ve iddialara göre kaza içinde kazanın yaşandığı olayda idaresindeki 59 ZG 789 plakalı motosikletle Çorlu yönüne doğru seyir halinde olan Sevcan Deniz, plakası ile marka ve modeli ilk anda tespit edilemeyen bir otomobille kazaya karışınca motosikletin kontrolünü kaybetti ve yola savruldu.

YARDIM ETMEK İÇİN GİTTİ KAMYONET ÇARPTI

Otomobil kazanın ardından kayıplara karışırken kaza esnasında aynı istikamette motosikletiyle seyir halinde olan Ömür K. adlı kurye de motosikletinden inerek yolda yatan motosiklet sürücüsüne yardım etmek istedi. Aynı istikamete seyreden bir başka araç olan 59 ABD 288 plakalı G. K. idaresindeki kamyonet de ilk kazazede ile yardım için gelen diğer motosiklet sürücüsüne çarptı.

İLK KAZAZEDE HAYATINI KAYBETTİ

Sürücülerin haber vermesi ile olay yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ağır yaralı olan Ömür K.’yi Çorlu Devlet Hastanesi’ne Acil Servisi’ne kaldırarak tedavi altına alırken Sevcan Deniz’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Jandarma ekipleri bölgede başka bir kaza meydana gelmemesi için güvenlik tedbirli alırken olay yeri inceleme ekipleri ile nöbetçi savcı kaza yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Sevcan Deniz’in cansız bedeni önce Çorlu Devlet Hastanesi Morguna ardından da kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bir süre trafik akışının durduğu yolda ulaşım önce kontrollü sağlandı incelemelerin tamamlanmasının ardından ise normale döndürüldü.

Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Basın AçıklamasıÖnceki Haber

Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Basın...

Velimeşe’nin Genç Yetenekleri 1. Lig’deSonraki Haber

Velimeşe’nin Genç Yetenekleri 1. Lig’de

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar