Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Hakan Sunal: Her Sokağı Gezip Her Vatandaşımıza Dokunacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hakan Sunal: Her Sokağı Gezip Her Vatandaşımıza Dokunacağız
Abone ol
Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhur İttfakı Çorlu Belediyesi Başkan Adayı Dr. Hakan Sunal, verdiği sözleri bir bir gerçekleştiriyor.
Özgür Köker 2

Cumhur İttifakı Çorlu Belediyesi Başkan Adayı olduğu ilk günden itibaren söz vererek Çorlu'yu karış karış gezeceğini ve her vatandaşa dokunacağını söyleyen Sunal, ilk sözünü tuttu ve şimdi de hayalini kurduğu Çorlu'ya 1 Nisan'da Cumhur İtifakı bayrağı asacaklarının sözünü verdi. Yaptığı çalışmalar ve projelerle Çorlu halkının umutlarını yeşerten Sunal, gece gündüz demeden söz verdiği gibi çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüyor. Sunal, "Çorlu'muzu herkesin yaşamaktan keyif alacağı bir yer haline getirme hayalimiz için durmaksızın çalışıyoruz. Çok yakında Çorlu'muz modern, teknoloji ile barışık ve yol, otopark gibi şeylerin konuşulmadığı bir yer haline gelecek! Cumhuriyet parkında güzel havanın tadını çıkaran vatandaşlarımıza, daha güzel günlerin yakın olduğunun müjdesini verdik. Çorlu halkımızın gidebileceği yeni yaşam alanları ve birçok tesis projemiz ile herkesin rahatça dinlenebileceği bir Çorlu hayali ile durmaksızın çalışıyoruz." dedi.

ROMANLARIN İLGİSİ YOĞUN OLDU!
Ziyaretleri sırasında Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Kore Mahallesi olarak bilinen Hıdırağa Mahallesini ziyaret eden Sunal, burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Sunal, "Çorlu'muzda adım atılmadık sokak kalmayacak demiştik. Bugün de sözümüzü tuttuk ama asıl sözümüzü 1 Nisan da Çorlu'muza hizmet getirerek tutacağız. Roman kardeşlerimiz bizim mozağimizin en değerli parçalarından biri. Hiçbir şekilde ayrımcılığa maruz kalmadan belediyemizin her türlü kaynaklarından eksizce faydalanacaklar. Bizi biz yapan değerlerimizdir. Roman kardeşlerimiz de bizim için çok değerli. Sanat projelerimizde, çalışma hayatında, kültür festivallerimizde onlara ait olan gelenekleri tüm Çorlu halkı görecek!" ifadelerini kullandı.

ÇORLU'MUZUN ÇEHRESİNİ HEP BİRLİKTE DEĞİŞTİRECEĞİZ!
Önerler Mahallesinde kahvehane ziyareti de gerçekleştiren Sunal, vatandaşların taleplerini dinleyerek tek tek not aldı. Sunal, "Önerler Mahallemizde kahvehane ziyaretinde bulunduk. Çorlu'yu hep birlikte yönetmeye talip biri olarak konuştuğumdan fazla dinledim. Mahallelimize fikirleri ve önerileri için teşekkür ederim. Her fikir bizim için çok önemli Çorlu'muzun çehresini hep birlikte değiştireceğiz." diye konuştu. 

ESKİ SANAYİ VE OTOGAR İLE İLGİLİ PROJELERİNİ ANLATTI!
Gün içerisinde hız kesmeden çalışmalarını yürüten Sunal, Çorlu'nun en eski yerleşim yerlerinden biri olan Eski Sanayi Sitesinde esnaf ile bir araya geldi. Sunal, "Eski Sanayi esnafımıza ziyarette bulunup hayırlı işler diledik. Herkesin memnun olacağı Eski Sanayi ve Otogar projemizi anlattık. Çok yakında Çorlu'muz herkesin gıpta ettiği bambaşka bir yer haline bizimle gelecek." dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cüneyt Yüksel: Su Faturalarını Yarıya İndirmek Hayal DeğilÖnceki Haber

Cüneyt Yüksel: Su Faturalarını Yarıya İn...

Ahmet Sarıkurt: Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın TeminatıdırSonraki Haber

Ahmet Sarıkurt: Yaptıklarımız, Yapacakla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar