Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Esnaf Başkan Sarıkurt’u bağrına bastı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esnaf Başkan Sarıkurt’u bağrına bastı
Abone ol
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
Özgür Köker 2

Bölgenin en güçlü, en dinamik yerleşim yeri olan Çorlu’da ekonomi ve ticarete can suyu olmaya devam edeceklerini ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Üreten, kent ekonomisine katkı sağlayan esnafımız bizim için çok kıymetli. O yüzden esnaflarımıza konuk olmaya, onlarla kentimizin geleceğini konuşmaya her daim özen gösteriyoruz” dedi.

  Vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Sarıkurt, “Bizler her daim esnaf ve vatandaşlarımızla iç içeyiz, içe olmaya da devam edeceğiz. Çorlu’muzun dört bir yanını geziyoruz, dükkânlarını ziyaret edip esnafımızla dertleşiyoruz, onları dinliyoruz ve böylelikle çözüm için daha hızlı adımlar atıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“Kent Ekonomisini Canlandıran Esnafımız Bizim İçin Çok Önemli”

  Çorlu esnafının ziyaretlerden memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Sarıkurt, “Esnafımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz. Bire bir görüşmelerimizin son derece faydasını görüyoruz. Esnafımızın ve vatandaşımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız daha uygun fiyatlarla alışveriş yapabilsin, esnafımız daha çok satış yapabilsin diye cumartesi günü Kumyol Alışveriş Festivalimizin açılışını yaptık. Halkımızı düşünerek gerçekleştireceğimiz projelerimizle ekonomiye can suyu olmaya devam edeceğiz.   Çorlu’muz herkesin huzur ve uyum içerisinde yaşadığı, çalıştığı bir kent. Esnafımızın da buna katkısı çok büyük. Kent ekonomisini canlandıran, istihdama katkı koyan esnafımız bu yüzden bizim için çok önemli. Göreve geldiğim günden bu yana yüzlerce esnafımızla bir araya geldik, yeni iş yeri açılışları gerçekleştirdik. Çorlu’muzun ekonomik açıdan büyüdüğünü, geliştiğini görmek umut verici. Herkesin mutlu, umutlu olduğu bir Çorlu için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Velimeşe Petrol BulduÖnceki Haber

Velimeşe Petrol Buldu

Şarköy Cemevi Tamamlanma AşamasındaSonraki Haber

Şarköy Cemevi Tamamlanma Aşamasında

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar