Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Ergene’ye Yapılacak Kamu Yatırımları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Çorlu’dan ayrılan mahalle, belde ve köylerin birleştirilmesi ile oluşturulan yeni ilçe Ergene’ye yapılacak kamu yatırımları konusunda bilgi verdi.
Özgür Köker 2

Çorlu - Tekirdağ yolu Karatepe Mevkii’nden Ergene’ye bağlantıyı sağlayacak olan çevre yolu, Ergene’ye yapılacak olan yeni hastane binası yeni emniyet binası ve jandarma binalarına ilişkin olarak bilgiler verdi.

Akgün, “Ergene’ye yeni emniyet binası yapılacak. Jandarma için ise herhangi bir çalışma şu anda yok. Velimeşe ve Ulaş Jandarma karakolları var ve bunlar kullanılmaya devam edecek. Yeni bir jandarma binası şu an için söz konusu değil” dedi.

 

Ergene Çevre yolu konusunda da bilgiler veren Akgün, Çorlu Bülent Ecevit Bulvarı’na da bağlantıyı sağlayacak olan çevre yolunun Karatepe Mevkii’nden Marmaracık Mevkii’ne bağlanacağını yüklenici firmanın fevkalade çıktığını ve çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

 

Akgün ayrıca Ergene’ye yapılacak yeni hastane binası konusunda da çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, “Hastanenin temelini atmak mesele değil, bugün hemen atarız ama hastane yapılacak yolun, kavşağın yapılması gerekiyor. Önce bu çalışmalar yapılacak sonra hastane yapımına başlanacak. Yoksa, yol yokken yaparsak daha ilk gün ambulanslar kaza yapar” diye konuştu.  

Velimeşe’ye Hizmet Edilmiyor Eleştirisi

Velimeşe Mahallesi Muhtarı Mehmet Erkul’un Velimeşe’nin arazileri satılıyor ama Velimeşe’ye hizmet edilmiyor diyen Erkul’a, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e de gönderme de bulunarak yanıt veren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, “Nasıl hizmet edilmiyor, Cuma namazlarından sonra aşure dağıtılıyor ya, üzerinde belediye başkanının da resmi var. Her şey düzelecek, siz de bakacaksınız, bu hizmeti bize kimler sağlayabilir, seçiminizi ona göre yapacaksınız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
5. Kattan Düşen İşçi ÖldüÖnceki Haber

5. Kattan Düşen İşçi Öldü

Köprü Çöktü; 1 Asker KayıpSonraki Haber

Köprü Çöktü; 1 Asker Kayıp

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar