Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Ergene’de Haftanın Spor Panoraması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene’de Haftanın Spor Panoraması
Abone ol
Ergene’de haftanın spor panoramasında Ergene Belediyesinin profesyonel ve amatör liglerde temsil eden futbol takımları geçtiğimiz hafta yine birbirinden zorlu takımlarla maç yaparak Ergene Belediyesini bu maçlarda en iyi şekilde temsil etti.
Özgür Köker 2

Ergene Velimeşespor Farklı Galip

Ergene’de haftanın spor panoramasında Türkiye Futbol Federasyonu 3.lig 1.grupta bulunan temsilcimiz Ergene Velimeşespor ligin 15. Haftasında kendi sahasında Karbel Karaköprü Belediye Spor futbol takımını konuk etti. Futbolcular sahaya “Öğretmenler Günü Kutlu Olsun” yazılı pankartıyla çıkarak taraftarlardan büyük alkış aldı. Sahasında olmanın avantajıyla kendi taraftarı önünde iyi bir futbol oynayan Ergene Velimeşespor müsabakadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Alınan bu galibiyet ile puanını 24’e çıkartan mavi beyazlılar ligde de 4. Sıraya yükseldi.

Ergenegücü Ulaşspor 1 Çorluspor 0

Tekirdağ Süper Amatör Liginde bulunan Ergene temsilcisi Ergenegücü Ulaşspor ligin 9. Haftasında Çorlu temsilcisi Çorluspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu geçen 90 dakika sonunda sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılan Ergenegücü Ulaşspor oldu. 18 puanla ligde 5. Sırada bulunan Ergenegücü Ulaşspor zirve takibini devam ettiriyor.

Misinlispor Liderliğini Sürdürüyor

Tekirdağ 1.Amatör Ligi B grubunda bulunan Ergene Temsilcisi Misinlispor deplasmanda karşılaşmış olduğu Akçeşme Spor takımını 3-0 yenerek grupta ki liderliğini devam ettirdi. Grubun bir başka Ergene Temsilcisi Vakıflar Güvenspor’da Tekirdağ deplasmanında Tekirdağ S.Paşa Altınova Spor takımı ile karşı karşıya gelirken bu maç 1-1’lik skorla tamamlandı. Grupta ki diğer temsilcimiz Esenspor’da ligden çekilen Tekirdağ Gençlik Gücü Spor takımını hükmen 3-0 yenmiş sayıldı.

Tekirdağ 1. Amatör Ligi C grubunda devre arası olduğundan bu grupta bulunan futbol takımlarımız haftayı maç yapmadan kapadı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
24 Kasım Öğretmenler Günü Ergene’de KutlandıÖnceki Haber

24 Kasım Öğretmenler Günü Ergene’de Kutl...

Şehit Ateşi Tekirdağ'a DüştüSonraki Haber

Şehit Ateşi Tekirdağ'a Düştü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar