Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Ergene Velimeşespor Lige Yenilgiyle Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor Lige Yenilgiyle Başladı
Abone ol
2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor ligin ilk maçında sahasında konuk ettiği Uşakspor A.Ş. takımına 3 – 1 yenildi.
Özgür Köker 2

Balıkesir bölgesi hakemlerinden Adnan Deniz Kayatepe Kadir Beyaz ve Enis Biroğlu hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Ergene Velimeşespor Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda konuk ettiği Uşakspor A.Ş. takımına 3 – 1’lik skorla mağlup oldu.

İlk yarıda ceza sahasında içerisinde Alişan’ın eline çarpan topta hakem penaltı noktasını işaret etti. Konuk ekipte topun başına geçen Abdullah Balıkçı topu filelere gönderince konuk ekip 32. dakikada 1 – 0 öne geçti. Ergene Velimeşespor’un kazandığı serbest vuruşta kaptan Fatih’in ceza sahasına gönderdiği topu Alper kafa vuruşu ile filelere gönderdi ancak ağlara giden top ofsayt gerekçesi ile geçerli sayılması ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda skora dengeyi getirebilmek için ataklarını sıklaştıran Ergene temsilcisi karşısında Uşakspor oyunu kendi yarı sahasında kabul etti ve kontra ataklarla pozisyon aradı. Hızlı gelişen bu pozisyonların birince Uğur Durmuş ceza sahası içerisinde yerde kalınca maçın 70. Dakikasında hakem konuk takım lehine bir kez daha penaltı noktasını işaret etti. Abdullah’ın maçta kullandığı ikinci penaltı atışında kaleci Emre Yılmaz gole izin vermedi. Uzun gönderilen kaleci vuruşunda Uşakspor savunması topa elle temas etti. Yardımcı hakem Enes Biroğlu’nun elle oynamayı tespit ederek kaldırdığı bayrağa orta hakem Adnan Deniz Kayatepe uymayınca Uşakspor uzun topla Ergene Velimeşespor ceza sahasına girdi. Ceza sahası içerisinde topa son dokunan Mehmet Gürkan Öztürk deplasman ekibini 2 – 0 öne geçiren golü kaydetti. Golden 2 dakika sonra Tuncay’ın orta sahada kaybettiği topun ardından Uşakspor’da iki oyuncu birden kaleci Emre Yılmaz ile karşı karşıya kaldı. Gol pasını geri çevirmeyen Mehmet Gürkan Öztürk kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü filelere gönderdi.

Maçın uzatma anlarında Ergene Velimeşespor’un kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında kafayla vuran Alper Velimeşespor’un tek sayısını kaydetti.

TFF’nin aldığı karar doğrultusunda seyircisiz oynanan ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin izlediği karşılaşma 3 – 1 sona erdi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor Ankara deplasmanında Hacettepespor ile karşı karşıya gelecek. Maç Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu Devlet Hastanesi’ne Kovid -19 PCR Test Cihazı AlındıÖnceki Haber

Çorlu Devlet Hastanesi’ne Kovid -19 PCR...

Okul Servislerine Salgın DenetimiSonraki Haber

Okul Servislerine Salgın Denetimi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar