Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Ergene Velimeşespor evinde tuş 1 – 2

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor evinde tuş 1 – 2
Abone ol
Türkiye 3. Futbol Ligi’nde mücadele eden Ergene Velimeşespor Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda oynanan maçta şampiyonluk mücadelesi veren 24 Erzincanspor takımına 2 – 1 yenildi.
Özgür Köker 2

Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda oynanan maçta Hasan Ertuğan, Abdullah Melih Karaduman, Ahmet Gökhan Bal hakem üçlüsü görev aldı.

Aybars’ın golüyle 1 – 0 öne geçen 24 Erzincanspor takımına Emre Karadağ’ın golüyle karşılık veren Ergene Velimeşespor skorda eşitliği yakalasa da konuk takımın Ufuk ile kaydettiği gole engel olamayınca soyunma odasına 2- 1 mağlup girdi. İkinci yarında tarafların gol çabaları sonuç vermeyince karşılaşma 24 Erzincanspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Geçtiğimi hafta İstanbul deplasmanında Anadolu Bağcılarspor takımına 2-1 kaybeden Ergene Velimeşespor, 24 Erzincanspor takımına da aynı skorla mağlup oldu.

Velimeşe sahasındaki bakım çalışmaları nedeniyle iç saha avantajından mahrum kalan ve ligin ilk yarısında ev sahibi olduğu maçları Lüleburgaz’da ikinci yarıda ise iç saha maçlarını Çorlu’da oynayan Ergene Velimeşespor iç sahada oynadığı toplam 14 maçta 4 galibiyet elde edebildi. İç sahada 5 beraberlik 5 de mağlubiyet alan Ergene Velimeşespor, Lüleburgaz’da Van BBSK ve Kayseri Erciyesspor’u, Çorlu’da ise Diyaerbekirspor ve Yeşil Bursa takımlarını mağlup etmeyi başarabildi.

18 takımlı grubun 14. Sırasında 33 puanla yer alan Ergene Velimeşespor gelecek hafta Çorlu’da oynanacak maçta 32 puanla 15. Sırada yer alan Muğlaspor takımını konuk edecek. Kümede kalma adına son derece önemli bu maçı kazanması durumunda Ergene ekibi gelecek sezonda da 3. Ligde olmayı büyük olasılıkla garantileyecek. Olası mağlubiyette ise ligin kalan maçları Ergene Velimeşespor için son derece sıkıntılı geçecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağspor can havliyle 1 – 3Önceki Haber

Tekirdağspor can havliyle 1 – 3

Mehmetçiklere bağımlılıkla mücadele semineriSonraki Haber

Mehmetçiklere bağımlılıkla mücadele semi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar