Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Ergene Velimeşespor 3 – 2 Silifke Belediyespor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Velimeşespor 3 – 2 Silifke Belediyespor
Abone ol
Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor sahasında konuk ettiği Silifke Belediyespor takımını 3 – 2 mağlup ederek 6 maç aradan sonra hanesine 3 puanı birden yazdırdı.
Özgür Köker 2

Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan müsabakada Zonguldak bölgesi hakemlerinden Hakan Ergin düdük çalarken yardımcılıklarını Sivas bölgesinden Mehmet Öcal ile Ankara bölgesi hakemlerinden Murathan Çomoğlu yaptı. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak da yine Zonguldak bölgesi hakemlerinden Buğçe Taşçıoğlu görev aldı.


Karşılaşmayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de Ergene Velimeşespor kulüp başkanı Serkan Bezgin ile birlikte protokol tribününden takip etti.
Ergene Velimeşespor mücadeleye kalede Boğaçhan, savunmada Mert Er, Safa, Kemal, İbrahim, orta alanda Akif, Yusuf, Özgen, Şevki kaptan Fatih Dilek ileri uçta ise Kerem dizilişi ile başladı.

Maçın henüz 9. Dakikasında Yusuf Yağcı’nın golü ile 1 -  0 öne geçen Ergene Velimeşespor konuk takımın 43. dakikada Soner Birinci’nin attığı kafa golüne engel olamayınca takımlar soyunma odasına 1 – 1’lik eşitlikle girdi. İkinci yarıya da maça olduğu gibi hızlı başlayan ev sahibi mavi beyazlılar 51. dakikada Kerem’in ayağından bulduğu golle skoru 2 – 1’e getirerek bir kez daha öne geçti. 85. Dakikada sahneye çıkan kaptan Fatih Dilek skoru 3 – 1’e taşıyan golü atarak mavi beyazlı takımı rahatlattı. Karşılaşmadaki son golü ise 90 + 10.dakikada konuk takım adına penaltıdan İbrahim kaydetti ve müsabaka Ergene Velimeşespor’un 3 – 2’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Bu skorla Silifke Belediyespor 18 maç sonunda 23 puanda kalırken Ergene Velimeşespor 17 maç sonunda puanını 20’ye yükselterek 15 takımlı grubun 11. sırasında yer aldı.

Ergene Velimeşespor gelecek hafta deplasmanda 18 maç sonunda topladığı 32 puanla 5. sırada yer alan Elazığspor takımı ile karşılaşacak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cüneyt Kardeşimizle Birlikte Tüm İlçelerde Tekirdağ’ı Yeniden Ayağa KaldıracağızÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cüneyt Kardeşimiz...

Müge Yıldız Topak’tan Sevgililer Günü MesajıSonraki Haber

Müge Yıldız Topak’tan Sevgililer Günü Me...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar