Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Ergene Belediyesi Zabıta Haftasını Esnafa Çiçek Dağıtarak Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediyesi Zabıta Haftasını Esnafa Çiçek Dağıtarak Kutladı
Abone ol
Ergene Belediyesi Zabıta Teşkilatının 197. Kuruluş yıl dönümü ve Zabıta haftası münasebetiyle üzerlerine zabıta kıyafeti giydirilen küçük çocuklarla birlikte Ergene esnafına çiçek dağıttı.
Özgür Köker 2

Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanılan Zabıta haftası sebebiyle Ergene Belediyesi güzel bir etkinlik düzenledi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Durmaz, Ergene Beledisi Zabıta Müdürü Yeliz Güler, Ergene Belediyesi Zabıta ekipleri ve üzerlerine zabıta kıyafeti giydirilen küçük çocuklarla birlikte Ergene esnafına çiçek dağıttı.

Zabıta haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyaretlerde esnafla bir araya gelen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel esnafa hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Zabıta ekiplerini ellerinde çiçeklerle gören esnaf şaşkınlıklarını gizleyemedi. Her zaman görevleri gereği işyerlerini denetlemek için Zabıta ekiplerini bu kez çiçeklerle gören esnaflar, “Zabıtamız her zaman kontroller için işyerimize gelip görevlerini yapıyorlar. Bu kez çiçekle iş yerlerimizi ziyaret etmelerine çok sevindik. Bu ince davranışlarından dolayı Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’e, Belediye Başkan Yardımcımız Doğan Durmaz’a, Zabıta ekiplerimize çok teşekkür ediyor, Zabıta haftalarını kutluyoruz” dediler.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Zabıta haftası nedeniyle Başkan Yardımcımız, Zabıta ekiplerimiz ve üzerlerine zabıta kıyafeti giydirdiğimiz küçük çocuklarımız ile Zabıta haftasını güzel bir etkinlikle kutladık. Esnafımıza çiçek dağıtarak hayırlı işler dileklerinde bulunduk. Vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve sağlığı için fedakarca görev yapan Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüzün ve tüm Zabıta Teşkilatının Zabıtalar haftasını kutluyor görevlerinde başarıla diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
7. Uluslararası Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları Ödül Töreni İle Sona ErdiÖnceki Haber

7. Uluslararası Süleymanpaşa Cup Yelken...

Göğüs Cerrahisinde Robotik Yöntemin Avantajlarını Biliyor musunuz?Sonraki Haber

Göğüs Cerrahisinde Robotik Yöntemin Avan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar