Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR29.0343
EURO31.3338
ALTIN1851.6

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Gazeteciler Gününü Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Gazeteciler Gününü Kutladı
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bölgemizde bulunan yazılı ve görsel basın ile bir araya gelerek basın mensuplarının 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.
Özgür Köker 2

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle bölgemizde bulunan gazetecileri Naim Süleymanoğlu Spor tesisleri kafeteryasında konuk etti. Sabah kahvaltısı programında gazeteciler ile bir araya gelen Başkan Yüksel, “Vatandaşların gözü kulağı olan basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.

Gazeteciler ile birlikte kahvaltı eden Başkan Yüksel kahvaltının ardından toplantı salonunda basın açıklamasında bulundu. Başkan Yüksel, “Bugün hem benim hem de sizin için özel bir gün. 10 Ocak çalışan gazeteciler günü olmasının yanı sıra bugün benim de doğum günüm. Onun için bugünün yeri bende çok büyük” dedi.

“Ergeneye Üniversite Kurmak İstiyorum”

Başkan Yüksel, “Bizler Ergene’de göreve gelmeden önce tüm mahallelerimizi tek tek gezdik, nerde ne sorun var bunları gördük ve not ettik. Göreve gelir gelmez de bu sorunları çözüme kavuşturarak yeni projelerimizi yeni hedeflerimizi hayata geçirdik. Artık Ergenemiz de daha büyük projelerimiz daha büyük hedeflerimiz var, yol, park bunlar zaten Belediye tarafından yapılıyor, bizler daha büyük projeleri hayata geçireceğiz. Ergene’de en büyük hayalim İlçemize bir Üniversite yapmak ve bunu yeni dönemimizde hayata geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.

“Yeni Belediye Binamızı Hizmete Açacağız”

Başkan Yüksel, “Yeşiltepe Mahallemizde yeni Belediye binamızın arsasını satın aldık, önümüzde ki dönemimizde de Yeşiltepe Mahallemize yeni hizmet binamızı yapacağız. Ergene hizmet binamızı toplumun yoğun olarak yaşadığı, çoğunluğun olduğu yere yapmak benim fikrimdi ve bunu gerçekleştirmenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Projemizin her şeyi hazır inşallah yeni dönemimizde kazmayı vurup inşaatımıza başlayacağız. İlerleyen günlerde siz değerli basın mensuplarımız ile bu projenin detaylarını konuşacağız, sözlerime son verirken bölgemizde gazetecilik yapmış duayen gazeteci ağabeyimiz rahmetli Erdal Özcan’ı da saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum dedi.

“Başkanımız Gazeteci Dostudur”

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre’de Başkan Yüksel’in ardından yapmış olduğu teşekkür konuşmasında, “Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’e hem kendi adıma hem bütün gazeteci arkadaşlarımın adına bu önemli günde yanımızda olduğu için, bize böyle güzel bir program düzenlediği için çok teşekkür ederim. Tüm gazeteci meslektaşlarım adına şunu diyebilirim ki Belediye Başkanımızı aynı zamanda bizlerin dostu ve ağabeyi olarak görüyoruz. Bugün kendisinin doğum günü olduğu için ayrıca tebrik ediyor ve doğum gününü kutluyorum” dedi.

“Gazetecilere Basın Evi Yapabiliriz”

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre’ Başkan Yüksel’den tüm gazeteciler adına önümüzde ki dönemde Ergene’ye basın evi, basın merkezi yapılıp bunun kendileri adına hizmete geçmesini isterken Başkan Yüksel, bu projenin çok daha detaylı bir şeklini yapabileceklerini belirterek hem gazetecilerin hem de vatandaşların ortak kullanacağı bir proje yapabileceklerini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tuzlu Yemek Oyunu Muratlı’da SahnelendiÖnceki Haber

Tuzlu Yemek Oyunu Muratlı’da Sahnelendi

Malkara Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin Faaliyetleri DurdurulduSonraki Haber

Malkara Şehirlerarası Otobüs Terminali’n...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar